Grupul MOL a fost premiat pentru dezvoltare durabila de catre Deloitte

Grupul MOL a primit premiul “Green Frog Award 2011”, acordat de catre Deloitte companiei din Europa Centrala care a pregatit cel mai bun raport de dezvoltare durabila sau responsabilitate sociala corporativa intr-un anumit an.

“Grupul MOL a demonstrat in mod repetat faptul ca ia in serios principiile dezvoltarii durabile si ca actioneaza in consecinta. Premiul “Green Frog Award 2011″ are o importanta deosebita pentru noi, deoarece prin intermediul lui se recunoaste faptul ca aceste principii sunt, de asemenea, reflectate si in raportul nostru anual”, a declarat György Mosonyi, Chairman MOL Group Supervisory Board.

Pentru evaluarea aplicatiilor, juriul de experti a pus accent pe modul in care cei 30 de candidati au elaborat raportul, rezumand obiectivele prestabilite si rezultatele obtinute intr-un mod cuantificabil si verificabil. De asemenea, s-a urmarit prezentarea informatiilor intr-o maniera transparenta si comprehensiva.

In cazul evaluarii aplicatiei MOL, un avantaj semnificativ a fost faptul ca grupul publica rezultatele referitoare la dezvoltarea durabila ca parte a raportului anual. Desi aceasta practica este relativ noua in Europa Centrala, ea demonstreaza legatura stransa dintre rezultatele afacerilor si dezvoltarea durabila.

Grupul MOL este una dintre companiile internationale importante din Europa Centrala din domeniul petrolului si gazelor naturale. Grupul MOL deruleaza operatiuni in 40 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si statele membre CIS, avand peste 31.000 de angajati in intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.