Grupul MOL deruleaza competitia “UPPP” ce se adreseaza studentilor din Bucuresti

Mol_UPPP_2014Grupul MOL deruleaza competitia “UPPP” ce vizeaza recrutarea studentilor si absolventilor de la facultatile cu profil geotehnic. Studentii din cele 14 universitati selectate pentru a participa in program se pot inscrie pana pe 23 octombrie pe platforma dedicata jocului. Primele trei echipe clasate au sansa de a fi recrutate in structura Grupului MOL intr-un program de dezvoltare a carierei care dureaza 18 luni, “UPPP Technical Placement Program” si premii in valoare totala de 20.000 de euro. In joc se pot inscrie echipe alcatuite din trei studenti. In prima etapa, in faza de simulare on-line, participantii trebuie sa rezolve scenarii virtuale din sfera industriala si strategica.Mol_UPPP Cerintele problemelor reprezinta studii de caz reale cu care MOL Group s-a confruntat de-a lungul timpului in domeniul Explorarii si Productiei. In ce-a de-a doua etapa, jocul se desfasoara in timp real.

Zdravka Demeter Bubalo, Vicepresedinte pentru Resurse Umane al Grupului MOL„Suntem incantati ca am dezvoltat programul UPPP prin care oferim sansa tinerelor talente sa se dezvolte in cadrul diviziei de Exploare si Productie a Grupului MOL. UPPP se adreseaza acelor studenti care sunt deschisi provocarilor reale si carora nu le este teama sa se inscrie intr-o competitie de asemenea anvergura,” a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vice Presedinte HR al MOL Group.

UPPP este o competitie ce are ca scop promovarea MOL Group in randul studentilor si absolventilor relevanti pentru domeniul Explorarii si Productiei. Numai studentii din cadrul facultatilor desemnate au posibilitatea de a se inscrie in concurs. In prima faza, echipele vor trebui sa concureze in mediul online, rezolvand probleme din sfera industriala si strategica. Studiile de caz sunt probleme reale cu care MOL Group s-a confruntat in Pakistan, in domeniul Explorarii si Productiei. Cei mai bine clasati vor avea apoi sansa de a concura in cadrul unei finale transmise in timp real. Studentilor care nu sunt in ani terminali li se va oferi sansa sa participe la traininguri sau internship-uri in perioada verii.

Pentru mai multe informatii despre competitie, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.