Grupul MOL invita tinerii cu experienta in munca de cel mult un an sa se inscrie in Programul GROWWW

MOL Foto_GROWWWGrupul MOL a dat startul unei noi editii a Programului de recrutare GROWWW. Astfel, absolventii si tinerii profesionisti cu experienta in munca de cel mult un an, care isi planifica o cariera intr-una dintre cele mai mari companii din regiunea Europei Centrale si de Est, vor avea oportunitatea unica de a-si urma telurile profesionale.  Programul de depunere a candidaturilor pentru posturile internationale a inceput in data de 24 februarie. In cadrul editiei din 2017 a acestui program, Grupul MOL pune la dispozitie 175 de posturi specifice in domenii cum ar fi inginerie, economie, IT, stiinte naturale si sociale, in operatiunile Grupului din 10 tari. Posturile mentionate sunt disponibile in tari precum Austria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Pakistan, Croatia, Bosnia-Hertegovina, Italia, Polonia si Cehia. Candidaturile se pot depune pana la data de 7 aprilie 2017.

Nimeni nu poate spune cu certitudine spre ce se indreapta omenirea. Rolul nostru este sa fim pregatiti pentru provocarile viitorului. Nu exista progres fara inovare, acesta este spiritul in care lucram zilnic. Rolul programului GROWWW este de a gasi acei tineri profesionisti alaturi de care putem construi mai departe succesul Grupului MOL,” a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepresedinte pentru Resurse Umane in cadrul Grupului MOL.

Posturile disponibile nu sunt doar in cadrul subsidiarelor locale iar aplicantii sunt invitati sa participe la proiecte internationale si sa petreaca anul GROWWW in cadrul Grupului, la Budapesta.

Grupul MOL a lansat GROWWW in 2007 pentru a-si consolida echipa cu noi tineri profesionisti talentati, care sunt hotarati sa se dezvolte si totodata sa duca mai departe succesele companiei. Candidatii selectati, absolventi de studii superioare dar cu experienta de lucru de cel mult un an, sunt ajutati de un mentor.

In timpul programului, care dureaza 12 luni, beneficiarii programului Growww vor dobandi o perspectiva din interior asupra grupului MOL, vor invata direct de la manageri de nivel superior si vor vizita diverse facilitati de productie. Dupa terminarea programului, majoritatea tinerilor profesionisti continua sa lucreze in cadrul companiei.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.