Grupul MOL: Studentii pasionati de sectorul petrolier pot aplica la programul Freshhh

MOL Freshhh 2018Grupul MOL a lansat o noua editie a programului de dezvoltare profesionala Freshhh, dedicat studentilor interesati de sectorul petrolier, dotat cu premii totale in valoare de 25.000 de euro.

Echipe formate din cate trei studenti sunt invitate sa se inscrie in competitia Freshhh, pe platforma www.freshhh.net , pana la 31 octombrie.

In cadrul competitiei, tinerii isi pot demonstra abilitatile preluand managementul unei companii petroliere, la nivel virtual. Astfel, acestia vor fi nevoiti sa ia decizii privind dezvoltarea de campuri petrolifere, construirea de rafinarii, stabilirea celui mai bun portofoliu de produse si a strategiei optime de dezvoltare a retelelor de statii de servicii.

camelia-ene-ceo-country-chairman-al-mol-romania„Competitia Freshhh se inscrie intr-o strategie mai ampla a Grupului MOL menita sa atraga tinere talente. Incurajam studentii romani sa se inscrie si sa participe. Vor avea sansa unei experiente unice, care le va fi de folos mai ales daca intentioneaza sa isi construiasca o cariera in cadrul unei companii internationale integrate din industria petroliera”, a declarat Camelia Ene, CEO MOL Romania.

Competitia Freshhh este structurata in trei etape. Prima faza, cea a calificarii online, se desfasoara sub forma unei simulari in mai multe runde si vizeaza segmentele upstream, downstream si retail. In urmatoarea etapa, cele 60 de echipe care au inregistrat cele mai bune rezultate in cadrul rundei precedente vor participa la studii de caz complexe in domeniul tehnologic si vor trebui sa raspunda unor intrebari de profil. Primele sase echipe clasate vor intra in finala, care se va desfasura live, la Budapesta. Premiile acordate sunt in valoare totala de 25.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.