Grupul NEPI Rockcastle doneaza 150.000 de euro Societatilor Nationale de Cruce Rosie din Europa

NR_logo_gradient_CMYK_407x151NEPI Rockcastle, principalul investitor si dezvoltator de proprietati comerciale din Europa Centrala si de Est, sustine demersurile de preventie a raspandirii Covid19 si doneaza 150.000 de euro catre Federatia Intrenationala de Cruce Rosie si Semiluna Rosie – Regiunea Europa.

Banii vor fi alocati in functie de nevoile medicale pentru achizitia de materiale si produse dezinfectante necesare combaterii raspandirii virusului, dar si pentru campanii de informare a populatiei.

Fondurile vor fi distribuite catre mai multe Societati Nationale de Crucea Rosie din Europa Centrala si de Est: Romania, Polonia, Serbia, Croatia, Cehia, Ungaria, Lituania, Slovenia si Slovacia. Sumele vor fi utilizate pentru produsele vitale in acest moment: masti de protectie, sapun, dezinfectant de maini, servetele si alte produse de igiena.

In plus, NEPI Rockcastle intentioneaza sa deruleze prin canalele online ale celor 19 centre comerciale din Romania si o campanie sustinuta de strangere de fonduri de la donatori individuali. Astfel, fiecare persoana care doreste sa contribuie o va putea face din confortul propriei locuinte, prin simpla accesare a site-urilor mall-urilor sau prin canalele sociale. Toate sumele colectate vor fi sprijini eforturile Crucii Rosii Romane in lupta impotriva raspandirii virusului. 

Apel la solidaritate catre societate si parteneri

Implicat in proiecte sociale importante pentru fiecare comunitate in care isi desfasoara activitatea, NEPI Rockcastle a sustinut numai pe parcursul anului trecut peste 80 de ONG active in zona de sustinere sociala, sanatate, educatie si mediu. NEPI Rockcastle a facut un apel catre aceste ONG-uri, cu scopul de a redirectiona o parte dintre donatii catre cauze ce sunt in prima linie de preventie a raspandirii Covid19, si are confirmarea unora dintre acesti parteneri ca vor contribui activ in perioada care urmeaza cu donatii si sustinere pentru campaniile Covid19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.