Grupul Renault a sustinut 26 de masteranzi la Universitatea din Pitesti

Toti cei 26 de masteranzi la Managementul logisticii de la Universitatea din Pitesti, care si-au sustinut recent lucrarea de disertatie, au trecut examenul.  Programul de Masterat, aflat la a patra generatie de absolventi, este sustinut de Grupul Renault. Masterul este organizat de catre departamentul de fabricatie si management din cadrul Universitatii Pitesti, in colaborare cu Universitatea Paul Verlaine din Metz, Franta.

“Grupul Renault este o prezenta dinamica in educatia si formarea masteranzilor, oferindu-le burse de studiu si expertiza din partea specialistilor sai in domeniul logisticii industriale. Logistica este foarte importanta in activitatea auto, deoarece prin intermediul ei se asigura materiile prime, piesele si subansamblurile pentru fluxul de fabricatie, dar si punerea produsului finit la dispozitia clientului”, au declarat reprezentantii Renault.

Masterul Managementul logisticii dureaza un an si jumatate (trei semestre) si se adreseaza absolventilor cu licenta care lucreaza sau doresc sa lucreze in domeniul logisticii industriale sau al gestiunii productiei. Cei mai buni dintre studenti beneficiaza, prin programul Erasmus, de stagii de cercetare la Universitatea din Metz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.