GSK incepe recrutarea tinerilor care sa lucreze pentru companie

GlaxoSmithKline (GSK) Romania a lansat cea de-a sasea editie a programului de traineeship al companiei – “GSK Traineeship Programme” – un proiect complex de recrutare a tinerelor talentelor pentru organizatie. Acesta se va desfasura in doua etape principale. Prima faza,  Programul de vara – numit “GSK Sales Talent Program” – este desfasurat pe o perioada de sase luni in Bucuresti, la sediul GSK Pharma. In cadrul acestui program, stagiarii vor lucra intr-unul din departamentele: Corporate Affairs, Commercial (sales/marketing), Commercial Excellence, Medical, Finance, Communication. Dupa aceasta perioada, in functie de performanta si rezultatele obtinute, dar si in functie de nevoile de business, celor mai buni li se va oferi garantia ocuparii unei pozitii de Reprezentant Medical in cadrul companiei.

“Suntem foarte fericiti să demaram cea de-a sasea editie a a acestui program, prin care integram tineri talentati in echipa noastră si ii ajutăm sa-si construiască bazele unei cariere de succes. Mai mult, avand in vedere rezultatele foarte bune pe care le-am obtinut in anii trecuti in atragerea tinerilor cu potential, am transformat acest program dintr-un proiect punctual desfasurat o data pe an intr-un mod de lucru continuu, un astfel de proces reprezentand deja o bază importanta de selectie a membrilor echipei GSK Romania”, a declarat Iulia Dobritoiu, HR Director&Commercial Excellence Lead GlaxoSmithKline Romania.

A doua etapa  Programul de toamna – cuprinde doua stagii diferite:

  • GSK Sales Talent Program” – o etapa identica cu cea care are loc in perioada verii;
  • Porneste la drum cu GSK” – ce se va desfasura pe parcursul unui an in fabrica GSK din Brasov sau in sediul GSK Consumer Healthcare din Bucuresti, oferindu-le absolventilor oportunitatea de a intelege cum functioneaza o companie farmaceutica multinationala. Dupa aceasta perioada, in functie de performanta si rezultatele stagiarilor, dar si in functie de nevoile de business, acestia vor putea fi angajati in departamente precum Production, Quality, Engineering, Operational Excellence (in fabrica GSK din Brasov) si Commercial, Finance sau Logistics (pentru GSK Consumer Healthcare).

Pot aplica pentru GSK Sales Talent absolventi ai anului universitar 2010-2011 pentru sesiunea de vara si  2012 pentru sesiunea de toamna, sau tineri care urmeaza programe de master/ alte studii postuniversitare.

Aplicatiile se pot face online, pe site-ul www.hipo.ro

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.