Habitat: 150 de voluntare in proiectul Women Build la Casa Mihail

In decursul a patru luni, peste 150 de voluntare s-au implicat in miscarea Women Build la Casa Mihail. Doamnele si domnisoarele dedicate cauzei au donat din timpul, energia si banii lor pentru a oferi sansa la o viata normala pentru 6 persoane cu dizabilitati, care in prezent traiesc in institutii ale statului. Efortul lor a inseamnat aproximativ 3.500 de euro stransi pentru finalizarea lucrarilor, iar prin vocile lor puternice si convingatoare au reusit sa determine implicarea altor parteneri in proiect.

“Habitat for Humanity Romania inseamna pentru mine provocare şi depindere de munca in echipa. Women Build duce aceasta provocare si mai departe spre sporirea increderii in forta femeilor. Am fost prezenta la toate cele trei deplasari in satul Novaci si de fiecare data am fost placut surprinsa de cat de mult se munceste, mereu cu zambetul pe buze, mereu cu energie pozitiva”, spune Roxana Bursuc, blogger si voluntara la Women Build.

In cadrul ultimei editii din acest an a evenimentului, care a avut loc in ultima zi a lunii augut, peste 40 de voluntari au lucrat la finisajele Casei Mihail. Au participat reprezentanti ai Asociatiei de Dezvoltare Comunitara Ciocanesti, 10 voluntari de la Grupul CevaDeSpus, o echipa Digi 24, care a lucrat toata ziua pe santier, precum si o echipa a Televiziunii Romane.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.