Habitat: Doneaza 2 euro la 8839 pentru ca „Totul incepe ACASA!”

Habitat for Humanity Romania a dat startul campaniei “Totul incepe ACASA!”, prin care oricine poate dona 2 Euro la 8839 pentru a darui celor mai putin norocosi sansa de a locui decent. Conform statisticilor Eurostat, 5 milioane de romani traiesc in conditii severe de saracie, un milion de romani nu au incalzire, iar 41,2% nu au baie sau dus. Mai mult, 55,3% dintre romani traiesc in locuinte suprapopulate (in timp ce media europeana este de 17,8%), iar 28,6% se confrunta cu deteriorarea severa a caselor. Asta in conditiile in care a locui adecvat, decent si intr-un mediu sanatos este un drept fundamental al omului.

„Multumim tuturor partenerilor: companii, donatori individuali, voluntari, media, autoritati publice, care ne-au ajutat sa ne continuam misiunea. In acest an, datorita lor, 874 de familii locuiesc in conditii mai bune. Va multumim pentru ca va pasa. Fiecare dintre noi poate sa contribuie la schimbarea in bine a vietii unei familii. Acum , cu ocazia sarbatorilor de iarna, daruiti celor care au atat de multa nevoie de ajutor sansa de a avea un camin calduros”, a declarat Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse si Comunicare.

Toti cei care doresc sa sustina aceasta initiativa o pot face prin trimiterea unui sms in valoare de 2 Euro la numarul 8839. Valoarea donatiei nu contine TVA, iar campania este sustinuta de Cosmote, Orange si Vodafone. Alte modalitati de implicare sunt:

  • Donatii securizate cu cardul in contul IBAN RO25 BRDE 050S V150 1751 0500, deschis la BRD Sucursala Oradea;
  • Donatii prin PayPall intrand pe site-ul www.habitat.ro/doneaza;
  • Alocarea a 20% din impozitul trimestrial pe profit, conform prevederilor Codului Fiscal in vigoare.

Habitat for Humanity Romania crede si promoveaza ideea conform careia la baza dezvoltarii personale, profesionale si sociale a oricarui individ si a oricarei familii se afla locuirea in conditii decente. O casa este mai mult decat un simplu adapost – locuirea in condiții umane ofera demnitate, siguranța, echilibru si este fundamentala dezvoltarii armonioase a familiilor noastre si a comunitaților in care traim.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.