Habitat for Humanity Cluj isi sarbatoreste voluntarii

De  Ziua Internationala a Voluntarilor, Habitat for Humanity Cluj (HFH Cluj) isi sarbatoreste voluntarii, prin organizarea unei seri pline de voie buna si de surprize.

In anul 2011, 156 de familii clujene au fost sprijinite, prin programele de constructie, renovare si reabilitare, datorita contributiei a 274 de voluntari corporatisti si internationali care au depus peste 7.150 de ore de voluntariat. Acestora li se adauga activitatea voluntarilor locali, care au fost alaturi de echipa HFH Cluj in campaniile desfasurate pe parcursul anului, la birou, sprijinind activitatile administrative sau pe santier.

„Voluntariatul nu inseamna doar munca, ci si multumire, bucurie, voie buna, iar voluntarii Habitat sarbatoresc dupa fiecare zi de munca pe santier, cand vad rezultatele activitatii lor. Acum, de 5 Decembrie, este randul nostru, al organizatiilor, comunitatilor si al societatii,  sa multumim acestor oameni atat de generosi si sa punem un semn de exclamare asupra importantei voluntariatului si a impactului pe care acesta il are asupra societatii in care traim”, a declarat Alexandra Tamasan, Coordonator Voluntari Habitat for Humanity Cluj.

Asociatia Habitat for Humanity Cluj multumeste tuturor celor care au ales sa se implice in construirea unei comunitati mai bune si care ajuta, zi de zi, la indeplinirea celui mai mare vis pe care il poate avea o familie: o locuinta simpla, decenta.

In 1985, Adunarea Generala a Natiunilor Unite declara 5 Decembrie o zi de celebrare anuala a actiunii voluntare a oamenilor, comunitatilor si guvernelor din intreaga lume. Ziua Internationala a Voluntarilor (International Volunteer Day – IVD) este dedicata voluntarilor din toate categoriile sociale care muncesc in comunitati de pe intreg globul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.