Hard Rock Cafe Bucuresti doneaza 100.000 de lei Spitalului de Urgenta din Suceava

Donatie Hard Rock CafeHard Rock Cafe Bucuresti sprijina initiativele de combatere a efectelor COVID-19, printr-o donatie de 100.000 LEI catre Spitalul de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava.

Suma vine in ajutorul echipei medicale si a nevoilor pe care le are spitalul in gestionarea luptei impotriva noului coronavirus.

“Trecem cu totii prin momente extrem de dificile, cand este mai important ca oricand sa actionam impreuna. Salutam initiativele tuturor celor care au ales sa dea o mana de ajutor in aceste momente, indiferent de greutatile si provocarile pe care le resimtim la nivelul businessului. Este important sa continuam sa ne implicam si sa contribuim cat mai multi la depasirea acestei perioade.”, a declarat Marius Baban, Director General Hard Rock Cafe Bucuresti.

Desi restaurantul Hard Rock Cafe si Rock Shop-ul vor ramane inchise pe durata carantinei, ca urmare a masurilor de urgenta impuse de autoritati, niciunul dintre angajatii Hard Rock Cafe Bucuresti nu va fi disponibilizat.

Compania va continua sa faca toate demersurile necesare si sa le ofere sprijin pe tot parcursul acestei perioade dificile, sanatatea si siguranta echipei ramanand prioritare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.