H&E Reinert sustine financiar activitatea SOS Satele Copiilor Romania

reinert-sos-satele-copiilorCompania H&E Reinert sustine activitatea SOS Satele Copiilor Romania, prin programul Copilarie. Scoala. Prieteni. Viitor. Scopul proiectului este reducerea abandonului familial si scolar in randul copiilor proveniti din mediul rural, iar obiectivul final se refera la cresterea calitatii vietii acestora si a familiilor lor. Astfel, sunt vizati 150 de copii si familiile lor din comunele Chirpar, Vurpar si Rosia din judetul Sibiu. Bugetul care va sustine proiectul este de 7000 de euro. Prin aceasta campanie, Reinert sprijina asociatiaSOS Satele Copiilor Romania sa intervina la nivelul copiilor proveniti din familii dezavantajate socio-economic, organizand ateliere de educatie non-formala (intalniri de grup, ateliere de creatie), prin care sa-i invete comportamente dezirabile, in paralel cu eliminarea celor problematice si dezvoltarea unor abilitati si competente care ii fac reinertfunctionali acasa, la scoala si in timpul lor liber.

Programul Copilarie. Scoala. Prieteni. Viitor.face parte din campania „Reinert Investeste in educatie“, prima campanie de marketing  legata de o cauza (CRM) dezvoltata pentru brandul Reinert de catre H&E Reinert Romania. Scopul acesteia este de a sustine asociatiile non-guvernamentale implicate in proiecte de prevenire a abandonului scolar si implicit de asigurare a unui viitor mai bun pentru copiii proveniti din familii cu posibilitati reduse. Prin vanzarea produselor cu insemnele campaniei, un eurocent este redirectionat catre una din cauzele sustinute de campanie. In total, 16 produse Reinert vor fi implicate in campanie, acestea fiind usor de identificat la raft de catre consumatori prin intermediul logo-ul “Reinert investeste in educatie!”,integrat pe ambalaje”, spun reprezentantii companiei.

Fondurile colectate in aceasta campanie prin intermediul programului “Reinert investeste in sanatate!“ vor acoperi cheltuielile aferente unui an scolar cu rechizite scolare pentru copii (ghiozdane, caiete, carti etc); materiale didactice pentru activitati cu copiii / adultii si consumabile birou; medicamente, consultatii medicale; excursie motivationala pentru copiii cu rezultate scolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.