HeidelbergCement a dotat doua spitale cu aparatura medicala in valoare de 50.000 de euro

Heidelberg CementHeidelbergCement Romania a finantat achizitia unei instalatii de fluide medicale in valoare de 30.000 de euro, pentru Spitalul Bicaz.

Tododata, compania a finantat achizitia unei mese de operatie pentru sectia de Urologie din Spitalul Pucioasa, in valoare de 20.000 de euro.

Spitalul Orasenesc „Sf. Ierarh Nicolae” Bicaz, judetul Dambovita, deserveste o populatie de 44.197 de locuitori, in principal populatia orasului Bicaz si imprejurimile. Lucrarile de reparatii la instalatia de fluide medicale in cadrul spitalului reprezinta una din cerintele medicale obligatorii pentru mentinerea autorizatiei sanitare de functionare si acreditare a spitalului ca furnizor de servicii medicale. In urma investitiei, unitatea medicala va beneficia de o instalatie noua completa, pentru producerea si distributia gazelor medicale.

Florian_Aldea_Director_General_Carpatcement_HoldingNivelul de trai si siguranta angajatilor si a vecinilor nostri este o prioritate a companiei noastre. Ne bucuram ca activitatea si rezultatele financiare obtinute in ultimii ani ne permit sa realizam astfel de proiecte importante pentru comunitatile in care ne desfasuram activitatea“, a declarat Florian Aldea, Director General al HeidelbergCement Romania.

De asemenea, Spitalul Orasenesc Pucioasa, judetul Dambovita, deserveste o populatie de 60.000 de locuitori, in principal din Pucioasa si Fieni si 11 comune arondate. Unitatea medicala furnizeaza servicii medicale complexe, avand o adresabilitate crescuta si un numar mare de interventii chirurgicale – cel putin 2 operatii, zilnic. In acest context, dotarea spitalului cu o masa de operatie era necesara pentru asigurarea unor servicii medicale chirurgicale de calitate si pentru cresterea gradului de siguranta si satisfactie a pacientilor internati din sectia de Urologie a unitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.