HEINEKEN: Peste 250 de angajati vor voluntaria, intr-o singura zi, pe santierele Habitat

HeinekenPeste 250 de voluntari, angajati ai companiei HEINEKEN Romania, vor lucra sambata 13 septembrie, pe sase santiere din Bucuresti si din tara ale Habitat for Humanity Romania. Initiativa DO DAY este cea mai mare actiune de voluntariat in constructii a unei companii, desfasurata intr-o singura zi. Cei peste 250 de angajati vin din toate structurile companiei si, sub indrumarea specialistilor vor realiza lucrari de constructie si reabilitare pentru familii si copii in nevoie din Bucuresti, Jucu, Comanesti, Caracal, Oradea si Ploiesti. Actiunea DO DAY face parte din Agenda de sustenabilitate a HEINEKEN, HabitatBrewing a Better Future, prin care aceasta sustine, printre altele, si comunitatile locale in care compania isi desfasoara activitatea.

Onno Rombouts_Managing Director al HEINEKEN Romania„Cred cu tarie ca este datoria noastra, ca si companie, sa sustinem comunitatile locale si sa raspundem activ la nevoile lor. Faptul ca, impreuna cu peste 250 de colegi din HEINEKEN Romania, vom participa ca voluntari la initiativa DO DAY de a construi si reabilita locuinte, demonstreaza clar ca sustenabilitatea este una dintre valorile pe care le impartasim in companie. Sunt mandru ca, impreuna cu partenerii de la Habitat for Humanity Romania, dam o mana de ajutor celor care au nevoie de o locuinta mai buna”, a declarat Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania.

In fiecare an, pe santierele Habitat for Humanity Romania vin aproximativ 800 de voluntari din marile corporatii. Acestia muncesc pe santierele Habitat for Humanity Romania, isi acopera toate costurile logistice (cazare, masa, transport, recreatie si administrative) si, in plus, vin cu o donatie consistenta pentru sprijinirea nevoii de locuire decenta in Romania.

Voluntarii pe santierele Habitat for Humanity Romania nu au nevoie de abilitati speciale. Ei sunt coordonati pas cu pas de catre echipele de specialisti ai organizatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.