HELL ENERGY investeste in solutii sustenabile de imbuteliere a produselor in detrimentul sticlelor PET

37360739_2219489641617029_268507027335020544_nCompania HELL ENERGY isi exprima angajamentul de a reduce considerabil imbutelierea produselor sale in ambalaje PET si tinteste ca in termen de 5 ani, 99% dintre produsele marca HELL ENERGY si XIXO sa fie imbuteliate numai in doze de aluminiu.

„Aceasta realizare marcheaza o etapa cu adevarat importanta, dar nu ne vom opri aici. HELL ENERGY crede in importanta valorilor umane, a unei atitudini constiente in ceea ce priveste mediul inconjurator si in protejarea viitorului. Acest lucru inseamna ca, in termen de cinci ani, peste 99% din produsele noastre vor fi imbuteliate in doze de aluminiu”, a declarat Péter Pantl, Director de Comunicare si Marketing al HELL ENERGY.

In linie cu strategia de sustenabilitate a companiei, HELL ENERGY a reusit sa reduca treptat, in ultimii 5 ani, numarul de produse imbuteliate in sticle PET, ajungand ca in prezent peste 95% dintre produsele sale sa fie imbuteliate in doze de aluminiu ecologice 100% reciclabile. In prezent, HELL ENERGY detine propria unitate de producere a dozelor de aluminiu.

La nivelul tarii, conform statisticilor uneia dintre cele mai mari firme de cercetarea de piata, 25 de miliarde de produse imbuteliate in PET-uri sunt vandute anual. Aceasta cantitate este suficienta pentru a acoperi in totalitate suprafetele oraselor Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Constanta.

Sursa foto: facebook/hellenergy.com

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.