Help Net a donat 100.000 euro pentru dotarea spitalelor, catre Daruieste Viata

helpnetFarmaciile Help Net se alatura initiativei #reusimimpreuna si directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100.000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania si crearii conditiilor vitale de tratament, in perioada pandemiei de COVID-19.

Suma oferita de Help Net se va utiliza pentru achizitionarea echipamentelor de protectie pentru personalul medical (botosi, manusi, ochelari, combinezoane, viziere, etc.), instrumente si echipamente medicale pentru tratarea pacientilor (aparate de ventilatie, sonde de intubare etc.) sau pentru cresterea capacitatii spitalelor din Romania de a trata pacientii infectati cu coronavirus.

Compania saluta si initiativa Daruieste Viata de a ridica un spital modular in curtea spitalului Elias, special pentru tratarea pacientilor infectati cu noul virus.

Help Net si Daruieste Viata nu sunt la prima colaborare de acest gen, lantul de farmacii sustinand in anii anteriori si constructia primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica.

Initiativa de a investi in societate face parte din politica de CSR si sustenabilitate a companiei, care presupune, dincolo de obligatiile legale si finaciare care ii revin ca entitate comerciala, asumarea unei responsabilitati fata de mediul inconjurator, angajati si societatea civila.

In domeniul retail-ului farmaceutic, Help Net a pus intotdeauna mai presus de orice pacientul si nevoia acestuia de a avea acces la medicamente si servicii de calitate superioara. Compania isi doreste ca, prin acest demers, sa-si continue misiunea asumata acum 22 de ani: aceea de a ajuta oamenii sa aiba o viata mai sanatoasa, punandu-le la dispozitie cele mai bune solutii si competente umane si profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.