Henkel a dat materiale de 30000 de euro pentru renovarea unor scoli

Sapte scoli grav avariate de ninsorile abundente de iarna trecuta au fost renovate in aceasta vara de Henkel si Ceresit in cadrul campaniei “Ti-e la indemana sa ajuti”. Datorita actiunii, aproape 1.000 de elevi si prescolari din localitatile Dor Marunt si Dalga, din judetul Calarasi, se bucura din nou de un loc unde sa invete in conditii normale. Cladirile cele mai avariate (identificate de expertii companiei si autoritatile locale) au beneficiat de renovari complete cu produse Ceresit : adezivi pentru polistiren, amorse, tencuieli, gleturi si vopsele lavabile.

„Ceea ce s-a facut in vara aceasta este grozav. Iarna grea si-a spus cuvantul iar in ultimii ani nu se mai efectuasera lucrari de intretinere din lipsa de fonduri, asa incat schimbarea este mai mult decat vizibila. Copiii sunt foarte incantati de schimbare. In fond, este foarte important sa poata studia in conditii optime”, a declarat Cristina Paidel, directorul Scolii Generale Nr. 1 din Dor Marunt, una din scolile renovate cu materiale Ceresit.

Campania “Ti-e la indemana sa ajuti” s-a desfasurat in perioada 15 februarie 2012 – 15 martie 2012, si si-a propus sa redirectioneze contravaloarea in produse a 1% din vanzarile Ceresit din perioada mentionata (30.000 de euro) catre refacerea cladirilor de interes public afectate de caderile masive de zapada, uzura in timp si lipsa fondurilor pentru efectuarea reparatiilor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.