Henkel: Fa Romania a devenit partener al festivalului de muzica UNTOLD

Henkel- Untold festivalHenkel Romania, prin marca Fa, anunta semnarea unui parteneriat cu UNTOLD Festival, cel mai asteptat festival de muzica al anului 2015 in Romania, care va avea loc in perioada 30 iulie – 2 august 2015, la Cluj-Napoca. Astfel, Fa Romania, prin gamele sale, vine in intampinarea tuturor celor care vor sa se simta FAntastic la concertele si evenimentele din cadrul festivalului. UNTOLD Festival reprezinta proiectul major al programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeana a Henkel - Maya Gabeira_Fa_UntoldTineretului. Peste 300.000 de participanti sunt asteptati in cele patru zile de festival, printre artistii prezenti la eveniment numarandu-se Fedde le Grand, Avicii, David Guetta, ATB, John Newman.

Anda Onutan - Marketing Manager Henkel Romania Beauty Care Division - Henkel RomaniaHenkel Romania felicita orasul Cluj-Napoca pentru titulatura de Capitala Europeana a Tineretului si se bucura sa fie alaturi de unul dintre cele mai importante evenimente din Europa. UNTOLD este destinatia muzicala a verii, iar Fa Romania isi propune sa contribuie la buna dispozitie a participantilor prin produsele sale, oferind senzatii de prospetime de durata”, a declarat Anda Onutan – Marketing Manager Henkel Romania Beauty Care Division.

Fa Romania isi propune sa gaseasca Cel mai FAntastic participant de la UNTOLD. In cadrul unei activari ce va avea loc in zona de camping, cei interesati de provocarea FA sunt invitati sa-si faca o poza la panoul special amenajat cu Maya Gabeira, unul dintre cei mai cunoscuti surferi din lume, devenita imaginea brandului, si sa o posteze pe pagina de facebook. Cel care strange cel mai mare numar de like-uri va fi declarat Cel mai FAntastic participant de la UNTOLD si va primi produse Fa pentru un an de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.