HENKEL Romania a dat startul competitiei „Henkel Innovation Challenge” 2011

Henkel Romania a inceput derularea celei de-a doua editii nationale a „Henkel Innovation Challenge”, concurs international destinat studentilor pasionati de business si inovatie. In acest an, tema competitiei este dezvoltarea unui concept inovator si sustenabil pentru un produs sau tehnologie Henkel, care sa raspunda nevoilor consumatorilor din anul 2030.

Premiul cel mare consta intr-o calatorie „Around the World” oferita membrilor echipei castigatoare si vouchere de calatorie in valoare de 1.000 de euro.

Pentru a participa la aceasta competitie, studentii interesati trebuie sa formeze echipe de cate doi membri si sa se inscrie online pe site-ul competitiei pana pe 12 decembrie 2011.  Tinerii romani pot participa la concurs indiferent de profilul facultatii pe care o urmeaza. Mai mult, in competitie se pot inscrie si studentii straini care urmeaza cursurile unei facultati din Romania, cu obligativitatea de a fi studenti ai respectivei facultati si in perioada desfasurarii etapei finale a concursului (aprilie 2012). Toti participantii trebuie sa cunoasca, sa inteleaga si sa vorbeasca fluent limba engleza.

Pana in luna decembrie 2011, reprezentanti ai companiei Henkel Romania vor sustine prezentari in universitati din intreaga tara, in cadrul carora vor oferi studentilor detalii despre concursul de anul acesta, dar si despre editia anterioara. In plus, pe parcursul competitiei nationale, cele mai bune echipe vor fi sprijinite de managerii Henkel Romania in calitate de mentori. Tinerii vor primi consiliere si vor putea invata din experienta echipei Henkel, iar echipele care intra in finala nationala vor beneficia de stagii de practica incadrul companiei. Cei mai talentati studenti vor avea si posibilitatea de a-si incepe cariera intr-o companie globala.

Alaturi de Romania, in concurs participa alte 13 tari din Europa si regiunea Asia-Pacific, ai caror reprezentanti (castigatorii finalelor nationale) vor concura in marea finala internationala din Polonia (aprilie 2012), tara de provenienta a castigatorilor de anul trecut ai competitiei.

Pentru mai multe detalii despre competitie, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.