Henkel Romania sustine Festivalul International de Teatru Sibiu

henkelHenkel Romania anunta incheierea unui parteneriat prin care sustine editia din acest an a Festivalului International de Teatru Sibiu (FITS). Sustinerea unuia dintre cel mai importante festivaluri culturale din Romania face parte dintr-o serie de activitati strategice care marcheaza 20 de ani de prezenta a companiei pe piata romaneasca si care subliniaza implicarea activa a companiei Henkel in viata sociala si culturala a comunitatii. In cadrul colaborarii cu FITS, Henkel va sprijini cateva dintre activitatile prestigioase incluse in program. festivalul_de_teatru_sibiu_2014Astfel, compania va fi partenera unei expozitii inedite de fotografie a regizorului Radu Afrim, gazduita in Sala Thalia. De asemenea, una dintre stelele dezvelite de organizatorii festivalului pe Aleea Celebritatii pe data de 14 iunie, va fi oferita cu sprijinul Henkel.

Nicolae Olteanu, Presedinte Henkel Romania„In cei 20 ani ani de activitate, compania Henkel Romania a demonstrat ca este un cetatean responsabil al Romaniei, desfasurand o multitudine de proiecte caritabile, culturale, de mediu si educative. Am incercat mereu sa oferim sprijin, sa incurajam si sa promovam valori ale Romaniei, fie ca a fost vorba de arta, de generatia tanara, de Dunare sau Delta Dunarii sau de valori sportive. Activitatea noastra s-a desfasurat sub motto-ul “Noua ne pasa” si suntem convinsi ca, prin toate proiectele noastre, am demonstrat acest lucru; ne va pasa si vom continua sa sprijinim si in continuare ceea ce este valoros in Romania”, a declarat Nicolae Olteanu, Presedinte Henkel Romania.

Parteneriatul Henkel cu FITS, cu ocazia a 20 de ani de prezenta a companiei in Romania, se inscrie intr-o traditie de sustinere a initiativelor culturale de prim rang. De la infiintarea sa in 1994, compania a fost implicata activ in sponsorizarea sau organizarea unor proiecte culturale pe termen lung. Unul dintre acestea a fost Premiul Henkel CEE pentru Arta, competitie anuala pentru tineri artisti contemporani, cu o preselectie locala prestigioasa. De-a lungul anilor, Henkel a mai fost alaturi de artistii romani, sprijiinind proiecte ale unor personalitati consacrate, precum Dan Perjovschi si expozitii organizate de Clubul Electroputere Craiova sau de Galeria de Arta Contemporana a Muzeului Bruckenthal din Sibiu.

Pe langa parteneriatul cu FITS, si in 2014 Henkel va sustine cu premii tineri designeri romani, in cadrul Galei Universitatii de Arta si Design de la Cluj-Napoca, care va avea loc la finalul lunii iunie.

Tot ca parte a aniversarii de 20 de ani, compania se alatura demersului de infiintare a Parcului Natural Vacaresti, prima arie naturala protejata din Bucuresti, dupa ce, acum 10 ani, a fost prima companie privata din Romania care a desfasurat un program ecologic-educational in Delta Dunarii, inclusiv in scolile din zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.