Herbal Essences imbunatateste sanatatea parului in sticle reciclabile

668426Herbal Essences crede in puterea pozitiva a naturii si in rolul important al plantelor in dezvoltarea produselor de ingrijire a parului. Prin urmare, marca isi continua angajamentul fata de transparenta ingredientelor si ambalarea durabila cu o serie de introduceri si imbunatatiri in 2020.

„Transparenta si sustenabilitatea continua sa fie in centrul inovatiei Herbal Essences. In acest an, suntem dornici sa continuam colaborarea alaturi de parteneri cu misiuni similare care ne ajuta sa stabilim noi standarde si sa experimentam puterea pozitiva a naturii”, spune Jennifer Thompson, Director de Marketing, NA Herbal Essences.

Herbal Essences intelege impactul pe care ambalajul il are asupra mediului si continua sa identifice noi solutii de ambalare care promoveaza sustenabilitatea. Douazeci si cinci la suta din fiecare sticla de plastic este fabricata cu deseuri de plastic colectate direct din oceane si rauri. Aceasta sticla transforma deseurile din plastic nereciclabile in sticle de plastic reciclabile. Astfel, in 2020, clasicele produse ale companiei Herbal Essences vor fi disponibile in sticle reciclabile.

Sursa foto: herbalessences.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.