Herbalife a oferit un grant de 10.000 de dolari Asociatiei “Ana si Copiii”

Eveniment strangere de fonduriFundatia Herbalife Family (Herbalife Family Foundation – HFF), a deschis primul program Casa Herbalife in Romania, in parteneriat cu Asociatia “Ana si Copiii”.

HFF ofera un grant de 10.000 de dolari pentru sustinerea copiilor ingrijiti de Asociatia “Ana si Copiii”.

Pe langa grantul oferit de HFF, Membrii Independenti Herbalife se vor implica pe parcursul anului in diverse activitati de voluntariat, printre care se numara initiative de colectare de alimente, sesiuni de gatit in centrele pentru copii si workshop-uri pe teme de nutritie.

De asemenea, voluntarii vor ajuta la intretinerea a trei centre ale Asociatiei “Ana si Copiii”, situate in Bucuresti, judetul Prahova si judetul Calarasi.

Romeo Cazanescu, Country Manager Herbalife Romania, Moldova si Ungaria.Programul nostru Casa Herbalife ofera finantare si asistenta in regim de voluntariat, in valoare de milioane de dolari, pentru mai bine de 130 de organizatii din intreaga lume. Aceste fonduri asigura nutritia a peste 100 000 de copii din peste 50 de tari, zi de zi. In numele tuturor Membrilor si personalului Herbalife, care au colectat fonduri pentru a face posibila aceasta donatie, doresc sa urez bun venit Asociatiei “Ana si Copiii” in familia Programului Casa Herbalife,” a declarat Romeo Cazanescu, Country Manager Herbalife Romania, Moldova si Ungaria.

Infiintata in 2007, Asociatia “Ana si Copiii” isi propune sa previna abandonul copiilor din familii defavorizate, initiind in acest scop programe sociale si educationale, derulate in comunitati si centre de ingrijire. Asociatia are o viziune clara asupra viitorului: “Fiecare copil pe care il educam e un viitor adult pe care il castigam”. Organizatia se bazeaza pe munca voluntarilor si generozitatea publicului larg pentru a-si continua eforturile de a ajuta copiii defavorizati.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.