Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

HERBALIFE NUTRITION își propune eradicarea foametei în toate formele ei până în 2030

HERBALIFE ZEROHUNGERHerbalife Nutrition și Herbalife Nutrition Foundation (HNF) își celebrează partenerii non-profit și impactul pe care l-au generat împreună în combaterea lipsei de alimente, în cel de-al doilea an al inițiativei sale Nutrition for Zero Hunger (Nutriție pentru zero foamete).

Nutrition for Zero Hunger (NFZH) este o inițiativă globală aliniată la Obiectivul Națiunilor Unite de dezvoltare durabilă nr. 2, care își propune eradicarea foametei în toate formele ei până în 2030 și asigurarea securității alimentare și îmbunătățirea nutriției.

La nivel mondial, peste 2 miliarde de oameni nu au acces regulat la suficiente alimente nutritive, iar 3 miliarde nu-și permit un regim sănătos, obezitatea continuând să crească în întreaga lume, conform Food and Agricultural Organization. Se estimează că populația lumii va crește cu 43% la 10 miliarde de oameni până în 2050, iar nevoia de alimente va crește odată cu aceasta. Prin inițiativa NFZH, Herbalife Nutrition lucrează cu parteneri non-profit importanți pentru a oferi resurse, alimente și educație, contribuind astfel la oferirea de alimente pentru cei care au nevoie și sprijinirea programelor de nutriție critice și campaniilor de educare care au un impact pozitiv asupra vieților oamenilor din întreaga lume.

„Eradicarea foametei presupune eforturi concertate ale sectoarelor public și privat și suntem dedicați să ne aducem aportul pentru a ne asigura că nimeni nu merge la culcare înfometat. Inițiativa noastră Nutrition for Zero Hunger a oferit sprijin pentru milioane de oameni din lume, și așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm eforturile până când foametea este eradicată”, a declarat Alan Hoffman, Executive Vice President, Global Corporate Affairs.

În cel de-al doilea an de NFZH, a fost extinsă aria parteneriatelor adăugând noi colaborări cu companii non-profit care sunt recunoscute pentru impactul lor în eradicarea foametei la nivel mondial, încurajarea oportunităților economice și îmbunătățirea comunităților. NFZH-Lockups-RGB

Prin aceste parteneriate, Herbalife Nutrition colaborează cu aceștia pentru a ajuta la reducerea foametei la zero, oferind resurse bune de nutriție și educație comunităților care au nevoie.

Impactul pozitiv obținut în 2021 de aceste organizații non-profit prin inițiativa Nutrition for Zero Hunger includ:

 • World Food Program USA (WFP USA), o organizație non-profit din SUA dedicată sprijinirii United Nations World Food Programme (WFP), și-a utilizat fondurile obținute de la HNF pentru a sprijini eforturile de răspuns la urgența creată de uraganul Eta în Guatemala, oferind asistență pentru peste 8.600 de oameni în 60 de zile. Sprijinul inițial a oferit hrană timp de două luni. Contribuția Herbalife Nutrition a ajutat organizația să ajungă la peste 62.000 de locuitori ai Guatemalei oferindu-le asistență critică, să rezolve problema securității alimentare și nutriției în cele mai vulnerabile comunități și să ajute la eforturile de reconstrucție.
 • Bancos de Alimentos de Mexico (BAMX), un grup non-profit, nepartizan de 55 de bănci de alimente din Mexic, a reușit să ofere 30.000 kg de alimente către 30.080 de membri din comunitate prin fondurile de la HNF. 
 • The U.S. African Development Foundation (USADF), o agenție guvernamentală independentă din SUA înființată de Congres pentru a investi direct în companiile cu capital african și antreprenorii sociali, a sprijinit cinci beneficiari de granturi prin contribuțiile financiare ale Herbalife Nutrition prin programul African Food and Nutrition Stars (FANS) pentru a spori accesul la alimente sănătoase, a stimula dezvoltarea comunității pentru a reduce lipsa securității alimentare și a facilita educația nutrițională pentru a reduce malnutriția.
 • Feed the Children, o organizație non-profit concentrată pe ameliorarea foametei, a utilizat fonduri de la HNF pentru a suplimenta aproximativ 300.000 de mese și a ajutat la furnizarea de resurse esențiale suplimentare și materiale educaționale pentru aprox. 8.000 de oameni din SUA. La nivel internațional, Feed the Children desfășoară un program de dezvoltare comunitară orientată spre copii în opt țări. Fondurile Herbalife Nutrition ajută la susținerea activităților Feed the Children în domeniul alimentelor și nutriției.
 • The Hunger Project, prin misiunea sa de a pune capăt foametei și sărăciei prin inițierea de strategii sustenabile, fundamentale, centrate pe femei și promovarea adoptării lor la scară largă în țările din întreaga lume, organizația a făcut posibil ca 30.000 de femei din Bangladesh să participe la întâlnirile 1.000 Days Essential Nutrition Education Actions privind nutriția copilului și a mamei cu ajutorul fondurilor Nutrition for Zero Hunger de la HNF. De asemenea, a instruit 3.000 de fermieri în cultivarea copacilor Moringa – o specie de copaci care crește rapid, este tolerant la secetă și poate salva vieți în Africa.         
 • Chrysalis, o organizație non-profit care vine în sprijinul celor care se confruntă cu obstacole la locul de muncă oferind un program de pregătire pentru locul de muncă, servicii individualizate de asistență și un loc de muncă de tranziție plătit, utilizând fondurile de la Herbalife Nutrition pentru a le oferi lucrătorilor mese de prânz nutritive, inclusiv batoanele proteice donate de Herbalife Nutrition.
 • China Foundation for Poverty Alleviation, o organizație de caritate a cărei misiune este să facă bine și să reducă sărăcia, și-au unit forțele cu Herbalife China pentru a ajuta 20 de grădinițe, 50 de fermieri cu venituri mici și 2.000 de copii ca parte a unui program cu o durată de trei ani.
 • Chinese Red Cross Foundation (CRCF), o organizație națională de strângere de fonduri publice, a utilizat fondurile de la Herbalife China pentru a instrui 1.500 de medici din zona rurală, a construi 13 clinice și a le dota cu 16 pachete de echipamente medicale mobile.
 • The National Hispanic Council on Aging (NHCOA), o organizație națională importantă care lucrează pentru a îmbunătăți viețile adulților hispanici în vârstă, familiilor lor și celor care îi îngrijesc, a extins aria sa de acțiune prin programele de nutriție oferind educație în nutriție și produse pentru 200 de beneficiari din ajutorul financiar oferit de HNF și bunuri în natură de la unitatea de cazare Herbalife Nutrition Casa Iris din Washington, D.C. în timpul pandemiei.
 • Save the Children India, principalul ONG din India independent pentru drepturile copiilor își propune să ajungă la peste 10.000 de beneficiari (femei și copii) și peste 7.000 de lucrători din prima linie pentru a îmbunătăți nutriția prin consolidarea serviciilor parte din sistemul integrat de dezvoltare a copilului (ICDS) și prin crearea unui mediu permisibil care să rezulte în acțiuni livrate la scară bazate pe dovezi, sustenabile și la nivelul mai multor sectoare.
 • SOS Children’s Village of India, o organizație non-guvernamentală, independentă, de dezvoltare socială care vizează bunăstarea copiilor, și-a utilizat grantul de la Herbalife Nutrition pentru a oferi sprijin medical și de nutriție pentru 555 de copii orfani și abandonați. Ei au beneficiat de 401.265 de mese din ianuarie-august 2021, și le-au fost oferite suplimente nutriționale în baza recomandărilor medicale.
 • Nutrition for Zero Hunger STAR Program, un program de 12 săptămâni care oferă produse de nutriție benefice copiilor și îi educă despre adoptarea unei alimentații sănătoase și obiceiurilor unui stil de viață sănătos și activ, lansat în mai multe țări din regiunea Asia Pacific cu mai mulți parteneri non-profit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR ONG

Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2020 a concursului „Lumea prin Culoare si Sunet”, cel mai mare fond de finantare dedicat persoanelor cu deficiente...

STIRI BUNE

E.ON Energie Romania a lansat factura electronica, serviciu online pentru care pot opta, incepand din aceasta luna, toti clientii companiei, consumatori de gaze naturale...

Featured

Mai mult ca niciodata, in ultima perioada companiile s-au mobilizat si au inceput sa vina in sprijinul comunitatilor cu sume mari de bani sau...

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

Featured

Peste 100.000 de turisti au vizitat Zona Cascadei Bigar la un an de la amenajarea eco-turistica a zonei, dublu fata de perioada 2016-2017, cand...

#SPECIAL CSR

Echipa CSR Media realizeaza o serie de Interviuri, sub denumirea #SPECIALCSR / Companiile se Implica, cu oamenii de CSR, Marketing sau Comunicare din companiile...