Herbalife Nutrition sustine sportivii Special Olympics la Jocurile Mondiale de Iarna

Special Olympics_echipaHerbalife Nutrition sustine participarea sportivilor Special Olympics din Romania la Jocurile Mondiale de Iarna 2017. Anul acesta, 15 atleti cu dizabilitati intelectuale reprezinta Romania la cea mai importanta competitie internationala dedicata persoanelor cu dizabilitati, in cadrul Jocurilor Mondiale de Iarna Special Olympics, organizate in Austria, in perioada 14-25 martie 2017. Peste 3000 de atleti din 110 tari, precum si aproximativ 1000 de antrenori si 3000 de voluntari participa la Jocurile Mondiale din acest an.

Atletii romani vin din marile orase ale tarii – Bucuresti, Arad, Brasov, Resita, Alba-Iulia, Baia-Mare, Timisoara – si vor participa la competitiile din patru sporturi: schi alpin, schi fond, patinaj si snowshoeing (mers/alergare cu rachete de zapada).

In cadrul colaborarii internationale, Herbalife asigura un program de fitness integrat, concentrat pe principii cum ar fi mai multa miscare fizica si imbunatatirea nutritiei si hidratarii.

Suntem incantati de continuarea parteneriatului cu Special Olympics postFundatia Special Olympics Romania, o organizatie care este imaginea vie a impactului pozitiv pe care il poate avea asupra sanatatii un stil de viata activ. Prin aceasta colaborare, putem informa mai bine publicul cu privire la importanta nutritiei si adoptarea unui stil de viata activ si sanatos – pentru persoanele cu si fara dizabilitati intelectuale, in egala masura. Ii sustinem pe participanti si le dorim tuturor mult succes si rezultate excelente in aceasta editie a Jocurilor Mondiale!”, a declarat Romeo Cazanescu, Directorul Herbalife pentru Romania, Moldova si Ungaria.

Cu ajutorul echipei internationale Herbalife Nutrition, alcatuita din cercetatori si doctori in domeniu, specializati in nutritie si performante sportive, Herbalife ofera experienta in domeniul nutritiei si continut educativ, inclusiv clipuri video si alte materiale pentru antrenori, atleti, ingrijitori si comunitatea largita a sportivilor Special Olympics.

Mai mult, ca parte a misiunii sale de a sustine un stil de viata activ si sanatos, Herbalife Romania si-a unit eforturile cu Fundatia Special Olympics Romania si a organizat o serie de evenimente pentru membrii si angajatii acesteia, cu obiectivul de a genera fonduri suplimentare pentru sportivii Special Olympic care vor participa la Jocurile Mondiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.