HHC: Echipamentul de campion al lui David Popovici a adunat donații de peste 40.000 euro

 Foto David Popovici – credits@ giandalberto / LaPresse

În mai puțin de o lună, peste 40.000 euro au fost strânși în cadrul campaniei demarate de Hope and Homes for Children alături de campionul mondial la natație, David Popovici. A fost nevoie de circa 2650 de donații pentru ca acest lucru să fie posibil.

David Popovici a donat casca și ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta pentru a strânge bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori. Florentina se luptă în prezent cu o boală grea, este mamă a trei copii cu vârste între 4 și 8 ani și nu are unde să locuiască împreună cu fetița și cei doi băieți.

Pentru ei, David s-a alăturat Hope and Homes for Children și a făcut apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici. La finalul campaniei ce se va încheia vineri, 26 august, ora 14.00,  unul dintre donatori va intra în posesia căștii și a ochelarilor lui David, prin tragere la sorți.

Florentina Filipovici va avea acum casa ei, în care să poată trăi alături de cei trei copii.

foto Florentina FilipoviciFundația Hope and Homes for Children a demarat în primăvara acestui an construcția unei case cu trei camere pentru Florentina, în satul ei natal din județul Suceava, însă pentru finalizarea, mobilarea și utilarea ei, erau necesare fonduri suplimentare.  

Încă poți intra în tragerea la sorți pentru echipamentul de campion al lui David Popovici!

Cei care doresc să intre în tragerea la sorți pentru casca și ochelarii lui David, o mai pot face până vineri, 26 august 2022, la ora 14.00, pe pagina de Galantom: hhc.galantom.ro/p/davidpopovici, printr-o donație de 25 lei sau mai mult.

Tragerea la sorți va avea loc până cel târziu la data de 2 septembrie 2022, numele câștigătorului urmând a fi anunțat pe și pe canalele de social media ale Fundației Hope and Homes for Children.

Suma adunată va fi dublată de Genpact.

Suma totală donată în perioada campaniei va fi dublată de compania Genpact, ce susține Hope and Homes for Children încă din 2017.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.