HHC Romania: Peste 6000 lei s-au strans la cina oferita de Adrian Hadean si Amalia Enache

Cina-HHCLa cina caritabila oferita de Adrian Hadean, Amalia Enache si restaurantul Voila Bistrot din centrul Capitalei s-au strans peste 6.000 de lei. Banii vor fi utilizati pentru proiectele fundatiei Hope and Homes for Children Romania. Amalia Enache si Adrian Hadean au dorit sa dedice evenimentul caritabil lui Alexandru, un tanar de 17 ani, bolnav de cancer, pe care Hope and Homes for Children Romania il sprijina prin programele saCina-HHC-restaurantul Voila Bistrotle de educatie. Insa Alexandru a ales ca banii stransi sa mearga catre copiii care nu au parinti, catre cei care nu stiu ce inseamna dragostea unei familii.

Cina-HHC-restaurantul Voila Bistrot-Amalia-EnacheAlexandru este cu adevarat de nota 10. Cam acolo sunt mediile lui la liceu, cam acolo se anunta si cariera lui sportiva. Din pacate, o grava problema de sanatate, o tumoare urata si complicata incearca sa-i ia din avantul cu care a pornit in viata. Numai ca Alexandru ramane de nota 10. Lupta pentru el si pentru altii. A alergat, in situatia lui, un maraton, pentru alti copii aflati in nevoie. Iar atunci cand HHC Romania i-a propus sa-l ajute, Alexandru a hotarat altceva: in ciuda problemelor lui de sanatate, sa se alature el cauzei HHC Romania si sa ajute alti copii”, a spus Amalia Enache.

La cina de sambata au participat peste 70 de persoane care au dorit sa faca un gest generos pentru Hope and Homes for Children Romania. Oaspetii s-au delectat cu un meniu special pregatit de chef Adrian Hadean, alaturi de chef Radu Dumitrescu si de Amalia Enache.

Amalia Enache este ambasador al Hope and Homes for Children Romania de aproape 5 ani, iar Adrian Hadean s-a alaturat acestui proiect anul trecut, cand a alergat 42 de kilometri la Maratonul International Bucuresti, pentru HHC Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.