Hidroelectrica sponsorizeaza cu peste 10 milioane lei sapte spitale din Romania

HidroelectricaHidroelectrica sponsorizeaza sapte spitale care au unitati de primiri urgente cu suma totala de 10.033.000 lei.

Decizia a fost luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul României.

”Sprijinirea spitalelor romanesti tocmai a devenit prioritatea numarul unu in politica de sponsorizari a Hidroelectrica. Vedem cu totii in aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical national, ale celor aflati in prima linie a luptei cu pandemia. Suntem alaturi de medici in efortul exceptional pe care il fac pentru a-i vindeca pe cei bolnavi si a-i proteja pe cei vulnerabili. Doar uniti intr-un efort comun si dand dovada de responsabilitate ne putem intoarce cat mai curand la lumea pe care o stiam, la normalul vietii de zi cu zi ” – a declarat Bogdan Badea, Presedintele Directoratului Hidroelectrica.

Suma de peste 10,033 miloane de lei alocata astazi actiunilor de sponsorizare este repartizata unitatilor medicale dupa cum urmeaza:

  •     Spitalul Municipal de Urgenta Caransebes – 1.500.000 lei
  •     Spitalul Judetean de Urgenta Valcea – 1.500.000 lei
  •     Spitalul Clinic Judetean Mures – 1.033.000 lei
  •     Spitalul Judetean de Urgenta Deva – 1.500.000 lei
  •     Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu – 1.500.000 lei
  •     Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin – 1.500.000 lei
  •     Spitalul Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” Suceava – 1.500.000 lei

Decizia de sponsorizare, precum si hotararile privind alocarile de sume au fost luate cu unanimitatea voturilor celor doi actionari, statul roman prin Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri si Fondul Proprietatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.