Hilton Grand Vacations elimina paiele din plastic

a674f7aa_4daa_48e6_bc63_a9d001504bb3

Compania Hilton si-a luat angajamentul de a elimina paiele de plastic din toate hotelurile sale la nivel global.

In plus, hotelurile Hilton Grand Vacations si-au anuntat recent parteneriatul cu Clean the World pentru a ajuta la extinderea eforturilor lor de reciclare. Clean the World este o organizatie globala de sanatate care recicleaza produsele de igiena din industria ospitalitatii.

 

„Pe masura ce ne extindem programul de responsabilitate sociala corporativa, intotdeauna cautam mai multe modalitati de a ne reduce impactul asupra mediului. Eliminarea paielelor de plastic din hotelurile noastre este un mod de a actiona ca un bun ispravnic al mediului.” a declarat Mark Wang, presedinte si CEO al Hilton Grand Vacations.

Conform Programului EPA pentru apele fara gunoi, pana la doua treimi din resturile gasite pe plaje provin din ambalaje de unica folosinta, plastic de unica folosinta, produse alimentare si bauturi (cani de plastic, paie, sticle si ustensile). Paiele de plastic se afla pe locul cinci in topul celor 10 articole gasite in timpul curatarii unei plaje. Plasticul are cel mai mare potential de a dauna mediului, vietii salbatice si oamenilor.

Sursa foto: hiltongrandvacations.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.