Holcim a reabilitat terenul de sport al Scolii Gimnaziale din Campulung

Holcim - Reabilitare teren sport Campulung 2016Holcim Romania a amenajat un nou teren de sport, la Scoala Gimnaziala CD Aricescu. Pentru reabilitarea acestui  teren, compania a investit 20.000 de euro, iar initiativa face parte din proiectul Holcim iti preda stafeta la fapte bune. Pentru inaugurarea terenului s-a organizat un meci demonstrativ de fotbal intre echipa micilor scolari si o selectionata a angajatilor Holcim Romania, desfasurat in prezenta autoritatilor locale si a prichindeilor care se formeaza in aceasta scoala. Scoala gimnaziala CD Aricescu din Campulung gazduieste peste 300 de eleviHolcim - Reabilitare teren sport Campulung 00 2016 cu varste cuprinse intre 6-14 ani. Pasiunea elevilor acestei scoli pentru sport este dovedita de rezultatele lor la competitiile  scolare organizate atat la nivel local, cat si la cele la nivel judetean.

Emil_Raicov_Director_Fabrica_de_Ciment_Holcim_CampulungHolcim Romania s-a concentrat pe dezvoltarea comunitatilor in care isi desfasoara activitatea prin refacerea terenurilor sportive ale unor scoli din tara, in cadrul proiectului Holcim iti preda stafeta la fapte bune. Am hotarat sa investim in viitorul comunitatii si ne mandrim cu reabilitarea celui de al doilea teren din Campulung, localitate unde compania noastra detine o fabrica de ciment. Ne umple de incantare satisfactia si euforia de pe chipul micilor sportivi si asteptam cu nerabdare sa ne bucuram impreuna de noile realizari ale acestora, in numele comunitatii argesene”, a declarat Emil Raicov, Director al Fabricii de Ciment Campulung.

Lucrarile de la Scoala Gimnaziala CD Aricescu au constat atat in reabilitarea terenului de sport cat si in reabilitarea curtii scolii. Mai exact, s-a reabilitat zidul de 16 metri lungime, s-au realizat panouri de protectie la ferestre, s-a refacut gardul de imprejmuire a curtii, s-au montat balustrade de protectie in curte cu protectie plasa. Gaurile din terenul de sport au fost acoperite si s-a nivelat suprafata, s-a aplicat o suprafata elastica din tartan, s-au montat doua porti de fotbal si doua cosuri de baschet. De asemenea, s-a creat si montat o tribuna cu bancute pentru copii.

Holcim - Reabilitare teren sport CampulungReabilitarea terenului de sport al Scolii Gimnaziale CD Aricescu din Campulung face parte din programul Holcim iti preda stafeta la fapte bune, program initiat in 2014. Acesta este al patrulea teren inclus in program, compania reabilitand anterior alte trei terenuri sportive: un teren de baschet la Colegiul Tehnic Campulung in valoare de 19.000 de euro, un teren de fotbal la Colegiul National Alexandru Ioan Cuza din Focsani in valoare de 15.000 de euro si un teren multisport la Liceul Teoretic Constantin Serban din Alesd in valoare de 25.000 euro.

In urma acestui program, aproximativ 4.000 de elevi din Romania au sansa sa se bucure din plin de ora de educatie fizica in conditii mai bune si mai sigure, in cadrul scolilor in care studiaza.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.