Holcim Romania a cumparat calculatoare performante pentru lotul national de informatica

Holcim - Laborator CNDG Colegiul National Dinicu Golescu din Campulung gazduieste in aceasta perioada tabara de pregatire a lotului national de informatica.

Holcim Romania sustine acest eveniment prin dotarea unui laborator de informatica cu calculatoare performante necesare desfasurarii activitatilor incluse in programul taberei.

Holcim Romania a investit aproximativ 20.000 de euro in 30 de calculatoare de ultima generatie, precum si in mobilierul necesar laboratorului de informatica al Colegiului National Dinicu Golescu.

In cadrul taberei participa 40 de persoane, dintre care 24 de elevi – 16 seniori si opt juniori care se pregatesc pentru urmatoarele competitii, alaturi de 16 cadre didactice cu rol de coordonatori sau evaluatori.

Timp de o saptamana, tinerii pasionati de informatica vor participa la teste si sesiuni de pregatire in vederea alegerii celor mai buni reprezentanti pentru olimpiadele europene si internationale.

Cornel Banu - Director al fabricii Holcim România de la CâmpulungSustinem performanta si ne bucuram ca putem contribui la pregatirea unor tineri atat de dedicati. Noile tehnologii vor avea nevoie de oameni bine pregatiti care sa le dezvolte si sa le foloseasca la capacitatea lor maxima, iar pregatirea in domeniul informaticii este un pas mai aproape de a ajunge la acest scop. Mai mult decat atat, vorbim despre tineri care ne  reprezinta tara si ne dorim ca Romania sa fie pe primul loc atunci cand vorbim de competitii de acest gen”, a declarat Cornel Banu, Director al fabricii de la Campulung Holcim Romania. 

In urma sponsorizarii, dupa incheierea taberei, toti elevii colegiului vor beneficia de laborator, doua din sase clase fiind de profil informatica – intensiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.