Holcim Romania a dotat doua laboratoare de informatica, din Campulung si Boteni

Holcim - Scoala Gimnaziala Nanu Muscel 1 Holcim Romania a dotat laboratoarele de informatica de la Scoala Gimnaziala Nanu Muscel din Campulung si de la Scoala Gimnaziala Petre Tutea din Boteni cu 58 de computere moderne si doua proiectoare cu ecran de proiectie.

Totodata, compania a asigurat si materiale electrice corespunzatoare necesare instalarii computerelor in siguranta si mobilier pentru salile de clasa.  Investitia Holcim se ridica la circa 39.000 de euro.

De-a lungul timpului, elevii celor doua scoli au avut performante apreciabile, atat la clasa, cat si la concursurile de specialitate la care au participat. Iar acum vor putea sa obtina rezultate si mai bune, deoarece au posibilitatea sa invete informatica in conditii moderne. 

Alina Cristea_Maanger Dezvoltare Durabila_Holcim RomaniaTraim intr-o perioada in care mediul digital nu poate fi ignorat, in special atunci cand vorbim de pregatirea noilor generatii. Tocmai din acest motiv, este Holcim - Scoala Gimnaziala Boteni 1necesar ca scolile sa le puna la dispozitie celor tineri toate uneltele de care au nevoie pentru a invata si, de ce nu, de a excela in domenii precum informatica. Suntem alaturi de comunitatile in care ne desfasuram activitatea si sustinem educatia elevilor prin proiectele pe care le derulam, contribuind astfel la dezvoltarea pe termen lung a elevilor, cea mai de pret resursa a viitorului”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania. 

Unul dintre pilonii Planului 2030 ai Holcim Romania este sprijinirea comunitatilor locale, iar, in comunitatea din zona Campulung, Holcim Romania a dezvoltat deja o serie de proiecte pentru dezvoltarea si educarea tinerei generatii. Printre actiunile derulate la nivel local de companie in ultimii ani se numara programul Atelierele Holcim sau Drum Sigur – ABCdar Rutier, initiativa de educatie rutiera a copiilor din comunitatile rurale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.