Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI BUNE

Holcim România a finanțat prima pistă sintetică de alergare din Bihor

Pista Vadu Crisului

Holcim România a susținut construcția unei piste sintetice de alergare în comuna Vadu Crișului. Pista, construită în numai două luni, în perioada martie – mai anul acesta, este situată în jurul terenului de fotbal din localitatea Vadu Crișului și are o suprafață de 350 m lungime și 2 m lățime.

Valoarea totală a proiectului a fost de 226.000 de lei, din care 125.000 de lei a reprezentat valoarea sponsorizării oferite de Holcim România, destinată lucrărilor de infrastructură ale pistei. Diferența de costuri a fost asigurată din bugetul Primăriei Vadu Crișului.

2020 - Alina Cristea - Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania„Suntem implicați în dezvoltarea unui viitor mai bun pentru comunitățile locale în cadrul cărora ne desfășurăm activitatea, de aceea realizăm atât proiecte educaționale pentru antrenarea abilităților tinerilor, cât și investiții în proiectele cu semnificație locală. Sănătatea este importantă pentru toată lumea, la orice vârstă, de aceea am ales să susținem practicarea sportului în orice formă și să îl facem accesibil celor care se regăsesc în deviza <mens sana in corpore sano>”, susține Alina Cristea, Manager CSR și Proiecte Educaționale în cadrul Grupului Holcim România.

Festivitatea de inaugurare a pistei a avut loc pe terenul de fotbal din localitate, în prezența reprezentanților Primăriei și a consilierilor locali, a reprezentanților și profesorilor Colegiului Tehnic Vadu Crișului, a ONG-urilor locale, a cetățenilor și a presei, ocazie cu care a avut loc și premierea câștigătorilor competiției locale „Crosul de primăvară”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.