Holcim Romania a inaugurat un nou teren de sport multifunctional in Astileu

Holcim Romania_Teren de sport AstileuHolcim Romania a finantat cu 200.000 lei realizarea primului teren de sport multifunctional din comuna Astileu. Investitia totala a insumat  452.000 lei, diferenta fiind acoperita din bugetul Primariei Astileu. In urma acestei investitii vor beneficia aproximativ 1.200 de persoane, terenul fiind disponibil pentru oricine doreste sa faca miscare.

Terenul multifunctional are o suprafata de joc de 40×20 m si este imprejmuit cu stalpi si plasa. Acesta are la baza o placa de beton pentru a preveni denivelarile, completata cu un strat de nisip cuartos si granule de cauciuc aflate sub gazonul sintetic pentru a asigura ergonomie sportivilor. Mai mult, terenul este dotat cu iluminare nocturna pentru cei care prefera sa faca miscare seara, precum si cu parcare, vestiare si toalete. Acesta poate fi folosit pentru practicarea fotbalului, a voleiului si a tenisului cu piciorul.

Alina Cristea - Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania”Sportul inseamna sanatate, iar un spatiu amenajat adecvat iti ofera confort si siguranta. Holcim Romania pune pe primul loc atat sanatatea angajatilor, cat si a partenerilor din comunitate, deruland initiative multiple pentru promovarea unui stil de viata sanatos si activ.  Astfel, suntem alaturi de autoritatile locale care sustin proiecte de modernizare a zonelor dedicate practicarii sportului, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor”, a  declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania.

Acesta este al treilea teren de sport construit cu implicarea Holcim Romania in judetul Bihor in ultimii trei ani. In 2016, compania a inaugurat terenul de sport multifunctional apartinand Liceului Teoretic Constantin Serban din orasul Alesd. Iar in anul 2017 a fost inaugurat terenul de sport multifunctional din satul Hotar, comuna Tetchea, proiect realizat impreuna cu primaria comunei.

Suma totala investita de Holcim Romania in construirea de terenuri de sport multifunctionale in comunitatile din jurul fabricii de la Alesd pentru practicarea sporturilor se ridica la peste 400.000 lei. 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.