Holcim Romania a investit 25.000 de euro pentru reabilitarea unui teren de sport in Alesd

0517-Holcim-1663Holcim Romania a inaugurat un nou teren multisport la Liceul Teoretic Constantin Serban Alesd. Terenul a fost realizat in urma unei investitii de 25.000 de euro, iar initiativa face parte din proiectul Holcim iti preda stafeta la fapte bune. Terenul a fost inaugurat printr-un meci demonstrativ de fotbal intre echipa liceului si o selectionata a angajatilor Holcim Romania, desfasurat in prezenta autoritatilor locale si a elevilor liceului.  La Liceul Teoretic Constantin Serban Alesd invata, la ora actuala, 1.400 de elevi ai claselor I – XI, iar scoala se mandreste cu o lunga serie de realizari sportive. De-a lungul timpului, micii sportivi au participat la nenumarate competitii sportive organizate la nivel municipal, judetean si chiar national, si au 0517-Holcim-1137adus liceului premii la fotbal, handbal, tetratlon, baschet si cros.

Ignacio Arroyo, Director Fabrica de Ciment Holcim Alesd si Statia de Macinare Turda.Holcim Romania pune accent pe trei mari domenii de interes: educatie, infrastructura si dezvoltarea comunitatilor, acest fapt fiind dovedit si intarit de intregul proiect Holcim iti preda stafeta la fapte bune. Sutine  m dezvoltarea copiilor si ne mandrim ca putem contribui la viitorul elevilor din Alesd, localitate unde compania noastra isi desfasoara activitatea. Reabilitarea terenului multisport al Liceului Teoretic Constantin Serban Alesd face parte din strategia companiei de a construi fundatii pentru viitorul societatii. Elevii din Alesd vor avea posibilitatea sa atinga noi performante la cele mai inalte standarde. Suntem decisi sa ducem mai departe acest proiect, pentru a consolida fundatia generatiilor viitoare. Invitam si alte companii sa se alature acestui demers, unic in Romania”, a declarat Ignacio Arroyo, Director Fabrica de Ciment Holcim Alesd si Statia de Macinare Turda.

Inainte de reabilitare, liceul avea doar un teren de sport cu o suprafata de asfalt sever deteriorata. Holcim 0517-Holcim-1357Romania a construit un al doilea teren de 28mx16m, pe langa cel existent, pe care a fost turnata sapa de beton, ulterior aplicandu-se o suprafata elastica din granule de cauciuc, de tip tartan, permeabila. De asemenea, s-a refacut marcajul si s-au instalat porti de handbal si baschet si cosuri de baschet.

Mai mult decat atat, compania a decis sa reabiliteze si suprafata terenului deja existent, prin refacerea marcajului si instalarea unui gard de protectie din plasa si prin reabilitarea scarilor de acces catre terenul de sport.

Initiativa de reabilitare a terenului multisport al Liceului Teoretic Constantin Serban Alesd, face parte din programul Holcim iti preda stafeta la fapte bune, program initiat in urma cu doi ani. Datorita acestui program, peste 3.000 de elevi din Romania au sansa acum sa se bucure din plin de activitatile sportive in conditii mai bune si mai sigure, in cadrul scolilor in care studiaza, fiind motivati sa atinga inalte performante sportive. In cadrul programului, Holcim Romania a mai reabilitat alte doua terenuri sportive: un teren de baschet la Colegiul Tehnic Campulung in valoare de 19.000 de euro si un teren de fotbal la Colegiul National Alexandru Ioan Cuza din Focsani in valoare de 15.000 de euro.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.