Holcim Romania continua campania de reabilitare a terenurilor de sport din scoli

Teren sport Hotar_echipe fotbalHolcim Romania a finantat cu 100.000 lei (aproximativ 21.000 euro) constructia unui nou teren multisport la Scoala Gimnaziala nr. 1 din satul Hotar, comuna Tetchea, Bihor. Obiectivul a necesitat o investitie totala de 254.000 lei (circa 55.000 euro).

Terenul multifunctional este construit pe locul fostului teren de sport al Scolii Gimnaziale nr.1 cu clasele I-VIII din satul Hotar, comuna Tetchea, si este destinat utilizarii de catre cei 160 de elevi ai unitatii de invatamant. Dupa incheierea programului scolar terenul este deschis tututor celor peste 3.000 de locuitori ai comunei.

Aici pot fi practicate sapte sporturi: fotbal, handbal, tenis, baschet, volei, badminton si tenis cu piciorul.

Ignacio Arroyo, Director Fabrica de Ciment Holcim Alesd si Statia de Macinare Turda.Suntem mandri si bucurosi ca am putut participa la implinirea acestui proiect, in parteneriat cu autoritatile locale, pentru a putea oferi locuitorilor din aceasta zona, in special copiilor, posibilitatea de a practica diferite sporturi, in conditii de siguranta. Credem ca sportul este cea mai facila varianta de a ne mentine sanatatea, indiferent de varsta si speram ca noul teren va contribui la dezvoltarea unui stil de viata sanatos”, a declarat Ignacio Arroyo, Director al fabricii de ciment Holcim din Alesd.

 

Sofiane Benmaghnia, CEO Holcim Romania.Holcim Romania participa activ la dezvoltarea durabila a comunitatilor in care suntem prezenti, mai mult decat din perspectiva economica. In acest sens, dezvoltam proiecte si programe pe termen lung, menite sa contribuie la ridicarea calitatii vietii in comunitatile unde ne desfasuram activitatea si credem ca aceste demersuri ne vor ajuta sa crestem impreuna”, a declarat Sofiane Benmaghnia, CEO Holcim Romania.

 

Compania se implica activ in programele de dezvoltare al comunitatilor locale in care este prezenta, Teren sport Hotariar initiativa constructiei terenului de sport face parte din programul “Holcim iti preda stafeta la fapte bune”, initiat in 2014.

Prin acest program, mai mult de 3.000 de elevi au acum posibilitatea sa se bucure din plin de activitatile sportive in conditii mai bune si mai sigure, in cadrul scolilor in care studiaza.

In cadrul programului, Holcim Romania a mai reabilitat in anii precedenti un teren de sport la Scola Gimnaziala CD Aricescu din Campulung, in valoare de 20.000 euro, un teren multisport la Liceul Teoretic Constantin Serban din Alesd printr-o investitie de 25.000 euro, un teren de baschet la Colegiul Tehnic Campulung, in valoare de 18.000 euro, si un teren de fotbal la Colegiul National „Alexandru Ioan Cuza” din Vrancea in valoare de 15.000 euro.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.