Holcim Romania deruleaza o noua editie a campaniei „Construieste o casa, daruieste o acasa!”

KV Construieste o casa daruieste o acasa_2018_portrait Holcim Romania  si Hope and Homes for Children continua parteneriatul strategic inceput in 2017, prin care producatorul de ciment sprijina construirea de case de tip familial pentru copiii aflati in programul de inchidere a institutiilor de tip vechi din Romania derulat de Fundatie.

Prin campania „Construieste o casa, daruieste o acasa!”  Holcim Romania doneaza Fundatiei 1 leu pentru fiecare sac de liant aditivat pentru zidarie si tencuiala Tenco vandut in perioada 6 august – 30 noiembrie.

In perioada de derulare a campaniei, pe langa cumpararea produsului Tenco, utilizatorii care vor intra pe site-ul www.construiesc-singur.ro sunt invitati sa faca un desen care sa reprezinte viziunea lor despre cum arata „acasa” pentru copiii aflati in institutiile de tip vechi. Holcim Romania va realiza o galerie online, iar cele mai reusite desene vor fi incluse intr-o carte de colorat pentru copii.

Cele mai frumoase desene vor putea fi colorate sau pictate de catre copiii care se vor muta in casele de tip familial construite de catre Fundatie si vor deveni tablouri, pentru a infrumuseta noile lor locuinte.

 

Horia Adrian_CEOOferirea unei sanse la o viata normala pentru copiii institutionalizati este un scop nobil, la atingerea caruia suntem mandri ca putem participa impreuna cu clientii care au incredere in produsele noastre. Rezultatul campaniei de anul trecut ne-a convins ca putem sa facem si mai mult, iar alaturi de Hope and Homes for Children sa continuam sa construim visurile acestor copii, de a avea un loc pe care sa-l numeasca acasa. Este modalitatea prin care se pot integra normal in societate, pot obtine o educatie, pot aspira la o cariera”, a declarat Horia Adrian, CEO Holcim Romania.

Parteneriatul dintre Holcim Romania si Hope and Homes for Children a inceput in 2017 cand producatorul de ciment a derulat o campanie prin care a donat contravaloarea unui kilogram de ciment pentru fiecare sac de ciment Structo Plus cu Duraditiv vandut. In urma campaniei s-au strans 300.000 de euro, bani care au fost directionati catre Fundatie.

Aceste fonduri sunt folosite in prezent la constructia a doua case de tip familial care vor fi dezvoltate ca parte a procesului de inchidere a centrelor de plasament „Robin Hood” din Sectorul 4, Bucuresti, si „Elena Doamna” din Piatra Neamt.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.