Holcim Romania doneaza 300.000 de euro catre HHC, pentru construirea a doua case

Hocim HHCHolcim Romania doneaza 300000 de euro Fundatiei Hope and Homes for Children, fonduri ce vor fi utilizate pentru constructia a doua case de tip familial.

Banii au fost obtinuti ca urmare a campaniei „Construieste o casa, daruieste o acasa!”, prin care Holcim a donat contravaloarea unui kilogram de ciment pentru fiecare sac de StructoPlus cu Duraditiv vandut.

In baza parteneriatului incheiat intre Hope and Homes for Children si Holcim Romania in luna iulie a acestui an, compania vine in sprijinul copiilor care se mai afla inca in centrele de plasament „Robin Hood” din Bucuresti si „Elena Doamna” din Targu Neamt si pe care fundatia se pregateste sa ii mute in case de tip familial in 2018. Este vorba de 24 de copii, cu varste intre 7 si 18 ani.

In aceste case, copiii si tinerii au sansa de a trai intr-un mediu cat mai apropiat de cel familial si primesc ingrijire, educatie, sprijin emotional si consiliere pentru dezvoltarea deprinderilor necesare unui trai independent.

Bogdan Dobre_Holcim Romania“Succesul acestui parteneriat se datoreaza in primul rand clientilor si utilizatorilor produselor noastre, carora vreau sa le multumesc pentru incredere. Sunt bucuros ca, impreuna cu Hope and Homes for Children, reusim sa construim visul copiilor de a avea un camin, pentru un viitor durabil” a declarat Bogdan Dobre, Director Comercial Holcim Romania.

 

 

Stefan DarabusNotiunea de acasa este, pentru cei mai multi dintre noi, ceva foarte familiar, este un loc pe care il avem si unde ne putem intoarce mereu. Copiii care traiesc in institutii nu au un loc pe care sa il numeasca acasa, acel loc unde sa se simta iubiti, ingrijiti, inconjurati de atentia si caldura unei familii. Prin astfel de gesturi generoase, noi le putem oferi sansa de a creste intr-un mediu familial si de a avea o copilarie asa cum merita. Le multumim partenerilor de la Holcim pentru incredere si generozitate si pentru ca au crezut in visul nostru, acela de a oferi fiecarui copil un start bun in viata”, a declarat Stefan Darabus, director regional pentru Europa Centrala si de Sud in cadrul Hope and Homes for Children.

Copiii se vor muta in cele doua case de tip familial pe care Hope and Homes for Children le va construi, cu ajutorul Holcim Romania pana la finalul anului 2018.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.