Holcim Romania provoaca romanii sa doneze ciment pentru patru familii nevoiase

hOLCIM O brad betonHolcim Romania va contribui, printr-un concurs inedit online, la construirea unui cvadruplex pentru mai multe familii nevoiase fara camin, in parteneriat cu organizatia Habitat for Humanity Romania. Concursul “O, brad beton!” se va desfasura in perioada 10 – 23 decembrie 2015 pe site-ul special dedicat www.obradbeton.ro – si se adreseaza tuturor fanilor Holcim, dar si pasionatilor de constructii. In cadrul competitiei, participantii vor fi provocati sa identifice in ce loc se afla bradutul personalizat Holcim, care va fi plimbat virtual in mai multe zone reprezentative ale Romaniei. Fiecare raspuns corect va echivala cu donarea unui sac de ciment Structo® Plus catre proiectul Construim impreuna pentru comunitate, desfasurat de organizatia Habitat for Humanity Romania in beneficiul mai multor familii nevoiase din Ploiesti.

Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim RomaniaIn preajma sarbatorilor de iarna, sprijinul nostru merge spre cei care au nevoie cel mai mult de noi, catre familiile nevoiase. Un camin sta la fundatia oricarei familii, iar noi, prin intermediul acestui concurs, am decis sa donam cimentul care va contribui la ridicarea unei constructii durabile. Este angajamentul pe care ni-l asumam, alaturi de partenerii nostri de la Habitat for Humanity Romania, atat pentru beneficiarii care se vor bucura de noile locuinte din Ploiesti, cat si pentru participantii concursului “O, brad beton”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania. 

Colaborarea dintre Holcim Romania si Habitat for Humanity Romania pe acest proiect s-a nascut din dorinta de a-i implica pe fanii Holcim intr-o initiativa caritabila cu ocazia Sarbatorilor, menita sa ofere locuinte decente unor familii care nu au posibilitatea sa-si ridice un camin.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.