Honeywell a premiat elevii pasionati de design la Automotive Design Challenge

eleviHoneywellHoneywell a derulat cea de-a saptea editie a Concursului de proiectare auto Honeywell Automotive Design Challenge. La competitie au participat peste 350 de elevi, din orasele in care Honeywell este prezent. Angajatii companiei si profesori locali au fost voluntari in proiect, indrumandu-i pe elevi timp de doua luni. Programa de concurs a cuprins notiuni de matematica, stiinte, tehnologie, stiinte sociale si lingvistice. Elevii au fost instruiti atat pentru a proiecta masini de jucarie electrice actionate prin roti dintate, care trebuie sa satisfaca anumite criterii specifice, cat si pentru a cerceta, concepe si realiza activitatile de marketing din jurul acestora. Echipa castigatoare de la Scoala nr. 174 „Constantin Brancusi” care a conceput proiectul CSIRobotics a fost compusa din elevii: Alexandru Tudor Sima, manager de proiect, Rares Stefan Rosu, proiectare si manager tehnic, Mara Corina Gabriela Iordache, manager de design si Mihai Silviu Chelariu, manager de marketing.honeywell2

Craig-BalisSperam din toata inima ca elevii participanti s-au bucurat pe deplin de aceasta experienta si isi vor urma in continuare pasiunea pentru matematica si stiinte. Prin acest program dezvoltat de Honeywell, ne place sa credem ca facem primii pasi in crearea unei noi generatii de ingineri talentati, care isi vor gasi locul in marile companii”, a declarat Craig Balis, VP of Engineering at Honeywell Turbo.

Concursul SADC este un program sponsorizat de Honeywell, in colaborare cu SAE International, in cadrul caruia grupe mici de elevi cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani aplica o programa multidisciplinara pentru a-si crea proiectul final.
Pe parcursul a sase pana la opt saptamani, elevii interactioneaza cu voluntari de la Honeywell, care ii indruma de-a lungul intregului proces si ii familiarizeaza cu industria auto.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.