Hope Concert 2015: Un spectacol In beneficiul copiilor aflati in pericol de abandon

PHope Concert 2015e 18 martie, la Ateneul Roman, Hope and Homes for Children Romania organizeaza cea de-a treia editie a concertului caritabil dedicat copiilor fara familie sau aflati in pericol de abandon. Editia din aceasta primavara a Hope Concert se anunta a fi o calatorie impresionanta de la jazz la muzica clasica, pusa in scena cu maiestrie de artisti consacrati precum: violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licaret, Ansamblul Violoncellissimo, duo-ul de jazz Mircea Tiberian si Nadia Trohin, percutionistul Zoli Toth si actrita Ana Pepine, cu participarea extrFundatia HHC Romaniaaordinara a sopranei Irina Iordachescu. Gazda serii va fi, si in acest an, jurnalista Amalia Enache, care sprijina Hope and Homes for Children de mai bine de 5 ani, in calitate de ambasador.

“Hope Concert continua traditia Galelor Twin Art din 2013 si 2014, sub numele sperantei, cea care sta la baza filosofiei Hope and Homes for Children. Acum 16 ani, cand am inceput lucrul in Romania, peste 100.000 de copii erau institutionalizati si doar speranta ca fiecare copil merita o casa si o familie ne-a calauzit catre rezultatul de astazi, in care doar 8.000 de copii se mai afla In institutiile statului”, spun reprezentatii HHC .

Arta este mediul cel mai potrivit pentru propagarea ideilor generoase si pentru a aduce oamenii impreuna. Anul acesta, arta stradala se alatura, pentru prima data, muzicii clasice si jazz-ului. In fata Ateneului va avea loc un “live street art performance” realizat de cei de la Sweet Damage Crew, unii dintre cei mai cunoscuti realizatori de graffiti din Romania.

De-a lungul timpului, zeci de personalitati ale lumii culturale romanesti s-au alaturat visului Hope and Homes for Children, de a oferi fiecarui copil o casa si o familie.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.