Hornbach a dat startul campaniei “Impreuna le daruim spiritul copilariei!”

HB-campanie colectare jucariiHornbach organizeaza pana pe 30 iunie, campania umanitara de colectare de jucarii pentru copiii defavorizati – “Impreuna le daruim spiritul copilariei!”. Campania se va desfasura in parteneriat cu Fundatia Mereu Aproape, aceasta fiind resposabila de alegerea familiilor cu probleme materiale, ai caror copii vor beneficia de jucariile colectate pe parcursul lunii iunie. In plus, pentru a sarbatori Ziua Copilului, pe 31 mai, Hornbach va realiza si o serie de activitati speciale pentru cei mici.

Mugurel – Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.„Deoarece luna iunie este dedicata celor mici, ne-am dorit sa venim in sprijinul copiilor nevoiasi si sa le oferim si acestora sansa de a zâmbi si a se bucura de jucarii. Pe langa faptul ca este o actiune umanitara, campania are si o componenta educativa. Inca din copilarie este important ca parintii sa isi invete copii sa se bucure de varsta lor, dar in acelasi timp, sa fie atenti si la nevoile celor mai putin norocosi si sa imparta o parte din jucarii cu acestia”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.

Astfel, parintii pot selecta impreuna cu cei mici jucariile pe care acestia nu le mai folosesc si pe care doresc sa le trimita catre copii defavorizati, ulterior urmând ca acestea sa fie aduse in oricare magazin Hornbach din tara si colectate in cadrul unui stand special amenajat. Este important insa ca acestea sa fie curate si functionale pentru ca micutii care le vor primi sa se poata bucura.

Inainte de a fi trimise catre copii defavorizati, toate jucariile colectate pe durata campaniei vor fi selectate in functie de recomandarile de varsta si igienizate pentru a putea fi utilizate in siguranta de catre beneficiari.

Pe langa campania de colectare de jucarii, cu ocazia Zilei Copilului, Hornbach va organiza in toate magazinele sale si actiuni speciale pentru copii. Astfel, pe parcursul zilei de sambata, 31 mai, toti copii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani sunt asteptati in magazinele Hornbach, la ateliere creative.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.