HORNBACH a fost acreditata ca unitate de practica in invatamantul profesional dual

HORNBACH RomaniaHORNBACH Romania  a obtinut acreditarea AHK Romania ca unitate de practica in invatamantul profesional in sistem dual.

Proiectul „Scoala de carte si meserii“, sub sloganul „Crestem profesionisti“, ofera tinerilor accesul la invatamant profesional in sistem dual pentru calificarea in meseria de comerciant-vanzator.

Aceasta acreditare certifica faptul ca in cadrul companiei exista implementat un plan de formare profesionala care este pus in aplicare pentru ca elevii sa dobandeasca competentele necesare calificarii in care se formeaza.

Proiectul „Scoala de carte si meserii“ ofera invatamant profesional in sistem dual pentru calificarea in meseria  de comerciant-vanzator, proiect desfasurat alaturi de Camera de Comert Romano-Germana si impreuna cu cinci licee din tara, localizate in Bucuresti, Buftea, Brasov, Sibiu si Timisoara.

HORNBACH este prima companie din Romania care obtine aceasta acreditare din partea Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana.

Mugurel – Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.Urmarim sa oferim o formare profesionala de calitate, motiv pentru care ne-am dorit sa obtinem acreditarea ca unitate de practica pentru invatamantul profesional dual in Romania. Dat fiind faptul ca HORNBACH face parte dintr-un concern german, Camera de Comert si Industrie Romano-Germana a fost partenerul nostru principal caruia ne-am adresat in vederea obtinerii acestei certificari. In Germania, companiile care ofera formare profesionala trebuie sa detina aceasta acreditare“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al HORNBACH Romania.

Pentru a obtine aceasta acreditare, HORNBACH a inaintat un concept de formare profesionala, a dovedit ca exista un plan de formare pentru dobandirea competentelor practice pentru meseria de comerciant-vanzator, a demonstrat faptul ca se aplica si se respecta planul de formare profesionala, ca elevii au parte de o formare profesionala de calitate, ca exista un coordonator de formare profesionala si tutori la nivel de magazine care transfera cunostinte catre elevii aflati in practica.

Demersurile in vederea obtinerii acestei acreditari includ si un proces de auditare si monitorizare periodica din partea Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana, cu scopul de a asigura calitate formarii profesionale.

HORNBACH Romania are in prezent 45 de elevi in formare profesionala in magazine. Aceasta certificare confirma faptul ca formarea profesionala oferita de HORNBACH in Romania este la acelasi standard cu formarea profesionala oferita in intregul concern, de exemplu in Germania, Austria sau Elvetia.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.