HOSPICE Casa Sperantei a strans 25.000 de euro la Semi-Maratonul Petrom

Semi_Maraton Petrom 2014Peste 250 de alergatori au imbracat tricoul echipei HOSPICE Casa Sperantei la Semi-Maratonul Petrom 2014 si au strans fonduri in mod individual pentru cauza fundatiei. In cadrul evenimentului, alergatorii au reusit sa stranga peste 25.000 de euro pentru ingrijire paliativa gratuita a copiilor si adultilor cu boli incurabile, pacienti HOSPICE. Suma va fi folosita pentru a oferi 454 de vizite medicale gratuite la domiciliul pacientilor aflati in ingrijirea fundatiei si 192 de zile de internareEchipa HOSPICE - Semimaratonul Petrom 2014 in unitatea cu paturi pentru 14 pacienti.

“Si in acest an Echipa HOSPICE a fost sustinuta financiar de companiile: Kaufland Romania, Hervis Romania, Bucuresti Mall – Anchor Grup, Coca-Cola HBC, IKEA Trading, Schneider Electric, BCR, Porsche Leasing, World Bank, G2Travel, Fundatia Vodafone Romania, ActiveLife si FizioLife. In continuare puteti sustine Fundatia HOSPICE Casa Sperantei si serviciile de ingrijire paliativa oferite gratuit trimitand un SMS in valoare de 2 euro la 8843”, spun reprezentantii HOSPICE Casa Sperantei.

HOSPICE Casa Sperantei este una dintre cele mai mari organizatii medicale non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa. Beneficiarii serviciilor sunt copii si adulti cu boli incurabile din Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.

Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.