Huawei Romania sustine echipa de handbal masculin HCM Campina

Huawei Romania a devenit sponsorul oficial al celei mai noi echipe de handbal masculin din Divizia A, HCM Campina, care este – totodata – si echipa cu cei mai tineri jucatori. Parteneriatul face parte din strategia de responsabilitate sociala pe care compania o va implementa in perioada urmatoare in Romania si care vizeaza sprijinirea valorilor autohtone. Sustinerea sportului face parte din strategia la nivel global a companiei Huawei, care si-a propus sa sprijine si sa contribuie la realizarea de performante, fie ca e vorba de tehnologie sau de alte domenii de activitate.

“Suntem bucurosi ca am putut contribui la formarea unei echipe atat de tinere care sa participe in una dintre cele mai importante competitii romanesti de handbal. Cei mai multi dintre jucatori sunt inca liceeni si nu au experienta echipelor cu care concureaza, insa am vazut in ei o dorinta extraordinara de a castiga, care se regaseste si in mentalitatea noastra ca si companie”, a declarat Sorina Macarescu, Marketing Manager Huawei Romania.

Echipa HCM Campina a fost infiintata de arbitrul de handbal Alin Nedelcu in februarie 2013, iar in aceasta vara echipa s-a afiliat Federatiei Romane de Handbal si s-a inscris in Divizia A. Varstele jucatorilor nu depasesc 25 de ani, cel mai mic dintre ei avand doar 15 ani. Huawei Romania a sprijinit financiar dezvoltarea echipei care a reusit astfel sa participe in competitia de anul acesta a Diviziei A.

La nivel international, cel mai recent parteneriat incheiat de Huawei este cu AC Milan, cunoscutul club italian de fotbal, la care se adauga cele cu Liga Spaniola Primera Division, precum si cu echipa Borussia Dortmund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.