IKEA va mobila casele in care locuiesc copiii de la SOS Satul Copiilor Bucuresti

Magazinul_IKEA_Bucuresti_2013Compania IKEA Romania va dona cate un leu pentru fiecare card de membru IKEA FAMILY scanat la casa de marcat pe tot parcursul lunii aprilie, pentru mobilarea caselor din SOS Satul Copiilor Bucuresti. Asociatia SOS Satul Copiilor Bucuresti a implinit anul trecut 20 de ani de functionare continua si nevoia de inlocuire a mobilierului Parteneriat IKEA Romania_SOS Satele Copiilor_ Semestrul 2 (5)este extrem de vizibila. Prin intermediul acestui proiect, IKEA va oferi conditii optime de confort si siguranta pentru copiii din SOS Satul Copiilor Bucuresti.

2013-Daniela_Stoican_PR_Manager_IKEA_RomaniaParteneriatul nostru cu Asociatia SOS Satele Copiilor a inceput din anul 2012, cand angajatii IKEA au votat ca ei sa beneficieze de sprijinul nostru. Acum, ducem aceasta prietenie frumoasa un pas mai departe, tocmai pentru ca, in decursul acestor ani, am observat ca cei mici locuiesc in case in care mobilierul nu a mai fost schimbat de aproape 20 de ani. Gasirea unor solutii potrivite pentru amenajarea spatiilor in care locuiesc copiii e unul dintre lucrurile la care ne pricepem cel mai bine, e parte din ADN-ul nostru si din viziunea IKEA. De aceea, ne-am propus sa aducem schimbari de durata in vietile copiilor care locuiesc in casele familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti, dar si in ale generatiilor care vor locui acolo, impreuna cu mamele SOS”, a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA Romania.

Parteneriatului cu Magazinul IKEA este menit sa aduca o noua imagine caselor familiale SOS Satul Copiilor Bucuresti in care cresc copiii zi de zi.

Angajamentul IKEA Romania fata de Comunitate a fost lansat in 2012 de Magazinul IKEA cu scopul de a identifica proiecte care sa sustina protectia drepturilor copilului si educatia.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.