IMAGE PR si Iuliana Tudor au lansat campania nationala ESTI ROMAN!

Esti RomanIMAGE PR si Iuliana Tudor au lansat campania nationala de sustinere si de promovare a valorilor traditionale romanesti, „ESTI ROMAN!”. Realizata cu sustinerea Televiziunii Romane si derulata in parteneriat cu creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, campania isi propune sa le reaminteasca tuturor romanilor despre importanta pe care o au conservarea si promovarea traditiilor romanesti – unele dintre elementele definitorii ale mostenirii culturale nationale.

Iulia Tanase, Managing Partner IMAGE PR.Campania pe care am gandit-o impreuna cu Iuliana vorbeste despre lucrurile care trebuie sa conteze chiar si intr-o perioada in care tehnologia ne schimba perspectiva in fiecare minut si in care cu totii suntem de acord cu faptul ca inovatia este obligatorie pentru evolutie. Poate ca toti stim ca traditiile sunt importante, dar nu toti le mai vedem rostul de fiecare data. Asta ne propunem sa facem cu acesta campanie. Sa vorbim despre sensul traditiilor. Si despre cum pot fi ele adaptate si adoptate in spatiul contemporan”, a declarat Iulia Tanase, Managing Partner IMAGE PR.

Campania „ESTI ROMAN!” se desfasoara pe tot parcursul anului 2015 si este structurata pe mai multe etape care vor aduce in prim plan elemente din patrimoniul cultural romanesc.

Iuliana TudorPrin intermediul acestei campanii ne dorim ca tinerii sa aiba ocazia sa cunoasca traditiile, sa le descopere intr-o forma cat mai atractiva, pliata pe nevoile lor si zonele lor de interes. Sper ca pe parcursul campaniei sa ni se alature cati mai multi romani care sa transmita mai departe mesajul central al campaniei. „ESTI ROMAN!” Continua traditia”, a declarat Iuliana Tudor, prezentatoarea si producatoarea emisiunii de la TVR.

Mai multe informatii despre campanie pot fi gasite pe pagina de Facebook Esti Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.