Impact Hub Bucharest deschide inscrierile la Climathon Bucharest

Climathon-KV-blueImpact Hub Bucharest aduce in Bucuresti hackathon-ul international Climathon si cauta cele mai bune solutii la provocarile climatice cu care se confrunta capitala. Reprezentanti ai institutiilor publice si ai societatii civile, arhitecti, specialisti din organizatii de mediu, designeri, antreprenori si inovatori sunt invitati sa contribuie la definirea de noi instrumente si activitati pentru protejarea mediului inconjurator.

Astfel, pe 25 octombrie, Impact Hub Bucharest organizeaza si gazduieste Climathon-ul de 24 de ore in locatia din Timpuri Noi. Aceasta initiativa este sustinuta din punct de vedere strategic de catre Ministerul Mediului, dar si de partenerii care au acceptat invitatia de a propune provocari ce urmeaza sa fie solutionate in timpul hackathon-ului: WWF Romania si Urban Monkey.

Pe durata celor 2 zile, echipele participante vor beneficia de sprijinul mentorilor si al specialistilor in cadrul unor sesiuni de feedback, project management, dezvotare de aptitudini de prezentare si definire a urmatorilor pasi. Pentru fiecare provocare adresata in cadrul programului, va fi desemnata o echipa castigatoare, care va beneficia de cate un premiu de 5.000 de euro si suport dupa terminarea hackathon-ului.

Inscrierile sunt gratuite si se pot face pana la 22 octombrie pe https://climathon.climate-kic.org/en/bucharest

 

1 Response

  1. Claudia spune:

    Multumesc pentru informatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.