Indesit educa mamicile sa sterilizeze eficient vasele pentru copii

Indesit Company, in parteneriat cu Reckitt Benckiser, desfasoara pana pe 30 iunie 2012 campania “E timpul te bucuri de micutul tau”. Prin intermediul acestei campanii se are in vedere educarea mamicilor in privinta necesitatii sterilizarii si igienizarii corecte a vaselor folosite de catre copii, pentru reducerea la minimum a posibilitatii de a intra in contact cu microbi.

Indesit atrage atentia asupra faptului ca microbii pot fi distrusi doar printr-un tratament termic corect al vaselor, care garanteaza astfel cel mai inalt nivel de igienizare. Apa utilizata in cazul spalarii manuale a vaselor nu poate depasi 40 de grade, temperatura ce nu asigura igienizarea corecta a veselei folosite de copii.

“Masinile de spalat vase, pe de alta parte, au programe care ajung la temperaturi de pana la 70 de grade Celsius, asigurand curatarea si sterilizarea materialelor din care sunt fabricate diversele tipuri de vesela folosite inclusiv de copii. Astfel, cu ajutorul unei masini de spalat vase, proaspetele mamici evita o serie de afectiuni care pot afecta sanatatea copiilor,“ a declarat Rodica Stere, Marketing Manager Indesit Company.

In cadrul acestei campanii, Indesit va distribui in reteaua de maternitati partenere materiale de informare asupra acestui subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.