ING Asigurari de Viata doneaza cate 2 euro pentru fiecare km alergat „In pas cu Paul”

ING Asigurari de viata_Inima_Copiilor_Paul_Dicu_2014Pentru a patra oara la rand si pentru a treia oara impreuna cu Inima Copiilor, Paul Dicu participa la una dintre cele mai grele – si spectaculoase – curse de anduranta din lume: 250 de kilometri in 6 zile, prin Sahara. Faimosul Marathon des Sables are loc anul acesta intre 6 si 12 aprilie, in desertul marocan. Paul Dicu alearga pentru a ajuta Asociatia Inima Copiilor sa stranga bani pentru copiii bolnavi de inima. Mai mult, intre 6 si 12 aprilie 2014, oricine poate alerga “in pas cu Paul”, atat cat vrea sau poate oriunde ii face placere: in parc, pe strada, pe banda. Dupa alergare, poate trimite un email mail la paul@inpascupaul.ro cu “dovada” (numele, varsta, distanta cu care contribuie si locul in care a alergat). ING Asigurari de Viata va rasplati fiecare kilometru adunat astfel cu o donatie de 2 euro catre Inima Copiilor. In total, compania pune la bataie 20.000 de euro.

“Lucrurile pe care impreuna cu partenerii si prietenii nostri le-am facut la Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti nu sunt deloc putine si suntem mandri si recunoscatori tuturor celor care ne-au ajutat sa dam o sansa in plus copiilor nascuti cu malformatii cardiace, si nu numai lor. Dar e nevoie de noi in continuare: vrem sa organizam misiuni medicale mai dese, vrem sa putem trimite mai multi medici si asistente la specializare, vrem ca la Marie Curie sa nu lipseasca nimic (materiale, instrumentar, medicamente) din ce e nevoie pentru micii pacienti”, a declarat Alexandru Popa, Presedintele Asociatiei Inima Copiilor.

Intre competitiile de ultramaraton, Marathon des Sables si-a castigat renumele pentru conditiile drastice impuse participantilor: pe toata durata concursului, alergatorii poarta in spate rucsacul cu tot ce le este necear – kitul de supravietuire, hainele si mancarea pentru toata saptamana – circa 11 kilograme. Organizatorii ofera doar apa, adapost in corturi berbere (sacul de dormit si salteaua izopren sunt duse de concurent, totusi) si, la nevoie, asistenta medicala.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.