Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

ING Bank: 330.000 euro directionati catre achizitia de echipamente de protectie

ING donatii_covidING Bank Romania impreuna cu partenerii ONG contribuie la reducerea suprasolicitarii sistemului medical cu o donatie totala de 330.000 euro directionati catre achizitia de echipamente de protectie si teste, dar si catre dezvoltarea unor platforme oficiale de informare publica.

De asemenea, ING Bank ofera clientilor care isi doresc sa se alature demersurilor in lupta impotriva COVID-19 posibilitatea de a contribui la Fondul de Urgenta cu donatii direct din Home’Bank. 

Acesta este doar un prim demers anuntat de ING Bank pentru sustinerea comunitatii in lupta imediata cu pandemia Covid-19.

In lunile urmatoare, odata ce efectele pandemiei vor pune presiune in primul rand la nivelul sanatatii financiare a romanilor si asupra antreprenorilor, ING Bank va anunta noi initiative sociale.

Interventii directe in sistemul medical

ING Bank sponsorizeaza achizitia a peste 3000 de echipamente de protectie care vor fi donate in urmatoarele 2 saptamani unor unitati medicale de stat ce au nevoie de sprijin urgent, precum si achizitia a 5000 de sisteme de testare. Va fi astfel posibila realizarea a 5.000 testari RT-PCR gratuite, insemnand reactivi, consumabile si sisteme de recoltare pentru depistarea COVID-19, teste procesate in reteaua de laboratoare REGINA MARIA la cererea directa a institutiilor si spitalelor publice.

Donatii prin ING Home’Bank

Clientii ING Bank care isi doresc sa se alature eforturilor pentru diminuarea efectelor generate de COVID-19, au posibilitatea de a dona direct din Home’Bank in Fondul de Urgenta, gestionat de Fundatia Comunitara Bucuresti. Banii donati vor ajunge catre organizatii locale ce sprijina grupurile vulnerabile (din punct de vedere social sau medical) afectate direct sau indirect de COVID-19 (ex.: persoane cu alte afectiuni, care acum nu mai pot primi ingrijire in spitale).

Fondurile stranse prin intermediul ING Home’Bank sunt destinate cu precadere urgentelor generate de criza COVID-19 care vor aparea in perioada urmatoare in randul comunitatilor si persoanelor vulnerabile identificate de Fundatiile Comunitare, ONG-uri sau grupuri de initiativa civice.

Pentru a dona, clientii trebuie sa intre in Home’Bank, sa acceseze meniul Plati, sectiunea Doneaza si sa aleaga suma dorite. Parteneriatul cu Fundatia Comunitara Bucuresti vine in completarea initiativei ING Tech Romania – hub-ul global de software al grupului ING, care a sprijinit spitalele din Oradea, Brasov, Iasi si Suceava cu echipamente de protectie si teste de depistare COVID19.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...